Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtyyczka

kto się zna na gg?

Polecane posty

Gość wtyyczka

czy istnieje wtyczka, która pozwala zobaczyć status osoby, która mnie zablokowała?

a gdybyś tak kliknęła prawym na nick tej osoby i wybrała \"katalog publiczny\"? powinny wyświetlic się dane tej osoby i jej status (oczywiście, jeśli nie ma włączonej opcji "pokazuj status tylko znajomym)

Gość wtyyczka
ma tę opcję, ale ma mnie też na liście znajomych. Ja jej nie mam, więc nie mogę chyba skorzystać z katalogu publicznego?

Gość wtyyczka
poza tym w katalogu nie wyświetlają się opisy, a mnie właśnie o nie chodzi, a nie tyle o status

Gość nikt nie wie
a może wie ktoś jak zablokować IP na gg, żeby się nikomu nie wyświetlało?

Gość wysokaaaaa
a nie mzoesz z innnego nr?

Gość wtyyczka
nie mogę, bo ma włączoną opcję: pokazuj status tylko znajomym

Gość moim zdaniem to
szukalas juz tej wtyczki?

Gość wtyyczka
no mam różne wtyczki, ale nie bardzo wiem, jak się nimi posługiwać. Wydaje mi się, że żadna z nich nie ma tej opcji. Activity checker pokazuje nr tej osoby, pokazuje kiedy jest na gg ale jako opis pokazuje: zablokowany

Gość Piotrunio T.
Hej "wtyyczka" :) - no taki nick sobie wybrałaś :/ Myślę, że potrafię Ci pomóc, podaj mi nr gg tej osoby, a ja Ci to sprawdzę. Sorki, że jestem taki bezpośredni, ale sprawdzenie tego wymaga kilka programów hakerskich i trochę wiedzy informatycznej, nie miałbym czasu tłumaczyć i nie wiem, czy bym potrafił (kiepskim nauczycielem jestem) , a akurat mam na kompie to wszystko poinstalowane, więc sprawdzenie numerku zajmie mi minutkę

Gość wtyyczka
Piotrunio, dzięki, ale nie skorzystam, zapewne masz dobre zamiary, ale wolę być ostrożna, ta osoba wiele krzywd mi wyrządziła i nie chciałabym komplikacji. Czy możesz mi jakoś wytłumaczyć jak to zrobić?

Gość Piotrunio T.
hmmmmm...rozumiem, że nie chcesz pisać na forum nr gadu tej osoby. W sumie rozumiem Cię. Podaj mi w takich razie kilka technicznych informacji, a postaram Ci się jakoś pomóc. No, no, dla mnie to będzie pewien sprawdzian, czy mam jakieś ukryte zdolności pedagogiczne :D Przede wszystkim powiedz mi z jakiego komunikatora dokładnie korzystasz - to znaczy, czy jest to zwykłe gadu, czy power gg, czy jeszcze inny komunikator obsługujący protokuł gg? I w miarę możliwości, jak oczywiście wiesz, z czego ta osoba korzysta. To takie na prawdę minimum. Jak tylko odpiszesz, to Ci powiem co dalej.

Gość Piotrunio T.
A, jeszcze jedno - czy ta osoba od zawsze Cię miała na zablokowanym? Bo jak nie, to łatwiej będzie.

Gość Interanauta hak
HAhahaha, stary problem, ktoś nas zablokował a my chcemy widzieć status :D Zapuść cracka na protokuł gg tej osoby, wystarczy że masz w logach kilka dokładnych dat z godzinami logowania tej osoby - zmiany statusu zanim cie zablokowala albo cos - tylko radze szybko, zanim zalataja dziure w oprogramowaniu gg - sciagnij sobie z torrenta cracka

Gość Piotrunio T.
No o tym mówię, ale spokojnie, żeby "wtyyczka" nie porobiła sobie szkód na kompie. Nie każdy się na tym zna. Poza tym trzeba najpierw wiedzieć, z jakich programów korzystają, bo jak sobie "wtyyczka" poinstaluje wszystkie wersje to jej RAM nie wyrobi. Poza tym łatwo Ci powiedzieć "ściągnij sobie z torrenta" - trzeba na prawdę wiedzieć, co, bo teraz ludzie wirusy nazywają takimi nazwami, by ludzie sobie ściągali. Ostatnio kuzynka ściągnęła sobie film i okazało się, że to wirusik zamoodpalający się. Ze 2 godziny walczyliśmy ze szkodami. A wystarczyło pogrzebać we właściwościach pliku. Na wiele sposobów da się odczytać opis takiej osoby, ale trzeba najpierw dobrać metodę, która nie wyrządzi szkód.

Gość Interanauta hak
no dobrze społeczniaku, dobrze :D

Gość Interanauta hak
to może po logach zmiany statusu ????

Gość Piotrunio T.
Udaję, że nie zauważyłem poprzedniego postu. No ale nie wiadomo, czy ta osoba od zawsze miała funkcje blokowania. Poczekaj na więcej info, a nie jak byś był w gorącej wozie kąpany.

Gość Interanauta hak
hahaha, spadam, nie kreci mnie to

Gość Piotrunio T.
Do - "wtyyczka" - zaglądam tu co jakiś czas, jak się pojawisz, to daj znać, postaram Ci się jakoś pomóc