wiolka441 0 Napisano Październik 9, 2007 witam.mam nieregularne cykle.ostatnio mialam 15wrzesnia.po okresie codziennie kochalismy sie do 27wrzesnia.niedlugo powinnam dostac okres,kednak mam straszne bole piersi,raczej sutkow i czasem skurcze brzucha.poza tym w ostatnich dniach mam duzo sluzu i dzis mierzylam temperature 37,2.okolo 3pazdzirnika robilam test i wyszedl negatywny.jednak czy po tych objawach moze to byc ciaza?kiedy powinnam zrobic test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_84 0 Napisano Październik 9, 2007 Kup pre-test wykrywa juz 6 dniową ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolka441 0 Napisano Październik 9, 2007 robilam jeden test okolo 30 wrzesnia-1 pazdziernika,nie pamietam dokladnie i wyszedl negatywnie.teraz powinnam pewnie zrobic okolo 13 wrzesnia.nie wiem sama,moze jestem tylko przewrazliwiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po pierwsze Napisano Październik 9, 2007 czy mierzylas temp poprzebudzeniowa? Mierzona pod pacha sie nie liczy. Po drugie-moze wlasnie teraz masz owulacje-u mnie objawy sa podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolka441 0 Napisano Październik 9, 2007 nie wiem sama,co na ten temat sądzić.a moze ktos jeszcze ma ochote powiedziec co na ten temat mysli:)nie wiem czy zrobic sobie test czy nie ma takiej potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage22 Napisano Październik 9, 2007 http://macknop.act4trees.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach