Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malajka_1988

POMOCY! CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY?

Polecane posty

Kochalam sie z chlopakiem wczoraj w nocy. jak zawsze z zabezpieczeniem, problem polega na tym ze po niedlugiej chwili jak juz penis był w mojej pochwie poczulam cos mokrego... Myslelismy ze prezerwatywa pękla ale to nasienie wypłynęło z prezerwatywy. Zastanawiam sie czy jest mozliwe zeby doszło do zaplodnienia... niby penis z prezerwatywa byl w środku, i jest to szczelne bo zadna z nas nie ma pochwy szerokosci rynny...ale czy moglo dojsc do zapoldnienia. Pomożcie!! prosze o madre odpowiedzi...

Gość do Julka
no i co dalej? :)

Gość nie rozumiem tego zdania
"niby penis z prezerwatywa byl w środku, i jest to szczelne bo zadna z nas nie ma pochwy szerokosci rynny..." Jakoś nie mogę tego rozgryźć. To ile was dziewczyn było skoro piszesz o pochwach?

to zależy od tego w jakim okresie dla ciebie to sie wydarzyło, jeżeli bylo to podczas jajeczkowania to lepiej postaraj sie zaraz o POSTINOR ( masz 72 godz.). Ja tak głupio własnie zaszłam w ciaże.

Gość Julek skończ wreszcie
co tak dawkujesz po kropelce? Ciekawość mnie zżera, chcę znać zakończenie.

Gość kończ wreszcie
bo ci jaja ukręcę! Nic nie poradzę, że jestem ciekawa z natury. To jak chińska tortura: kap, kap, kap...

Gość zdzislaw 26
A co za roznica czy kondom pekl czy z prezerwatywy bez jej uszkodzenia sie samo wylalo ? I tak czy siak plemniki dostaly sie do pochwy i mozesz byc juz niedlugo w ciazy ! Lepiej udaj sie jak najszybciej do ginekologa po escapelle lub postinor bo masz tylko 72 h. Pozdrawiam :)

Gość mogło dojść do zapłodnienia
Nie trzeba się było ru**ć

Gość bogini zosia ze szczecina
zawsze najlepiej lykac pigulki,wtedy spi sie spokojnie i nie ma zadnego stresu i mozna sie bzykac jak ludzie :classic_cool:

Gość no jasne hehhe
O no widzisz, to ja i mój mąż nie bzykamy się jak ludzie.... Ciekawe spostrzeżenie

Gość Ja czsami dostaje cholery
jak czytam idiotyczne teksty prawie dwudziestoletnich dziewczyn.To wy zamiast mozgu co tam macie do diabła!Jak takas głupiutka to po diabła łazisz z chłopem do łózka.A co ma za znaczenie szerokosc pochwy bo nie pojmuje.Prezerwatywa to ma sie na penisie trzymac czy nie co?Ja zycze dzidziusia bo mały przyrost naturalny jest a moze nastepnym razem pomyslisz

Gość BYSTRY JULEK TY ZACZNIJ
PISAC SCENARIUSZE DO TELENOWELI BO TO FAJNE.A JAK BEDZIE ODCINEK 22222 WRESZCIE ZOBACZYMY CO Z TEGO WYNIKNIE