Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia pauli

dziwne plamienie-co to znaczy?

Polecane posty

Gość mamusia pauli

czesc dziewczyny!od jakiegos czasu wydaje mi sie ze jestem w ciązy(mam pewne objawy,które na to wskazują-to byłaby już moja druga ciąza),robiłam test 4 dni temu,ale wyszedł negatywny!to dziwne,bo jesli zaszłam w ciąze to tylko w poprzednim cyklu,lub jeszcze wczesniej......a test mimo to pokazuje wynik negatywny...dodam jeszcze ze w poprzednim miesiącu miałam normalne krwawienie,potem po tygodniu plamienie 1 dzien i znów po paru dniach plamienie!teraz na dniach powinnam miec okres,ale wczoraj znów miałąm plamienie i dzis juz znikło....czy ktos mógłby mi powiedziec,czy to oznacza ciąze?proszę o pomoc!

Gość Yonai**
Witam cie mamo Pauli:)tak takie plamienie moze oznaczac ciaze,w ciazy wystepuja 2 lub 1 dniowe plamienia i znikaja....radze ci albo powtorzyc test,albo isc do labolatorium i zrobic test z krwi Beta HCG....pozdrawiam:**

Gość mamusia pauli
dziewczyny,może któraś z was miała podobne objawy i wie o co tu chodzi....doradzcie coś proszę!!!!

Gość mamusia pauli
yonani - dziekuje:)!a czy moge zrobić test np.teraz?czy po 4 dniach od tamtego testu jest sens tak szybko robić kolejny?aha i czy powinnam go zrobic rano czy moge dzis po południu?

jedyne co ci mogę z czystym sercem doradzić to pójście do lekarza - na twoim miejscu już bym dawno gina odwiedziła

Gość Yonai**
Witam:)a ile czasu minelo od niebezpiecznego stosunku??najlepiej test robi sie w dniu spodziewanej miesiaczki,z porannego moczu....ale potem jak minelo ze3 tyg od stosunku mozesz robic o kazdej porze dnia,albo wlasnie idz do lekarza...:)on napewno wykluczy ciaze albo potwierdzi:)