Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tachyfilakcja

Czy podoba Wam się ten pierścionek?

Polecane posty

Gość mnie nie bardzo

Gość zapytajniko
A tak poza tym to jesteś mężczyzną chcącym się doradzić, czy kobietą która chce się dowartościować?

Gość śliczny
ale wydaje mi się ze troche nie praktyczny. "różki" oczka mogą o wszystko zahaczać.

Gość wiii
To pewnie na zaręczyny bo takie zawsze faceci wybierają.... Szczerze to jest typowy, klasyczny, wszystkie panny takie mają, troszkę bym powiedziala obcykany. Ale poza tym jest ladny, taki poprawny....

Gość Tachyfilakcja
dziekuje za wpisy:) Jestem meżczyzna... powinieniem byl w pierwszym poscie to zaznaczyc. Mi ten piercionek bardzo sie podoba, chcialabym go sprezentowac mojej Ukochanej.

Gość sprawiedliwa
mi sie podoba. dziwia mnie teksty typu powyzej ''ja mam srebny, nie lubie zlota i malooryginalny''. jak to sie mowi-o gustach sie nie dyskutuje, a autor tekstu nie pyta co lubicie, tylko co o nim sadzicie. poza tym zloto, to klasyk. a nie zdrebne udziwnienienia. to wszystko.

mi się nie podoba:( wolę skromniejsze, poza tym jeśli kupisz coś delikatniejszego to będzie jej chociaż pasował na co dzień:)

mnie sie tez nie podoba :P ale Ty najlepiej powinienieś wiedziec jaki gust ma Twoja kobieta i nie sugerować sie opiniami z forume :P :D

Gość Tachyfilakcja
A mi bardzo sie podoba i wiem, ze Jej takze sie spodoba:) temat zamkniety:) dziekuje za opnie :)

Gość nie podoba mi sie
bardziej eleganckie sa z jednym brylantem, albo kilkoma wiekszymi ale to ty wybierasz

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie mój gust :D

Gość jest ładny
dostałam podobny 4 lata temu

Gość do tachyfilakcja
to po co pytasz o opinie jak i tak stawiasz na swoim??? Mnie tez sie nie podoba..takie pierscionki byly na topie jakies 20 lat temu..ale skoro wiesz, ze jej sie spodoba, to po prostu kup i nie pytaj Kazdy ma inny gust!!!:)

Gość sękata
po jakiego grzyba się pytasz skoro wiesz, że JEJ sie NA PEWNO spodoba? zasmiecasz tylko forum poza tym każda laska jest obeznana w sprawach takich, że im więcej oczek-pierdółek, tym pierścionek niższej wartości...jak jest 1 małe cuś to wiadomo, że brylant, no ale chyba to już nie nie takie istotne... wzór- modny 50 lat temu. CHŁOPIE, tyle jest pieknych, PIEKNYCH, ORYGINALNYCH, pierścionków, o wiele bardziej praktyczniejszych niż ten zahaczykos, a Ty wybieras zpo najniższej linii oporu :/ postarał byś sie chociaż troche więcej dla tej swoij Ukochanej? Ona na pewno nie chciala by dostac takiego oklepańca, a i tak nie powie Ci, że ten jej sie nie podoba (chociaż z forum wynika, że i takie wydry istnieją :P ) przemyśl ten zakup....

Gość gnusmas
jest banalny i malo elegancki, kojarzy mi sie z moja babcia :)

Gość dobra jest ze smietaną
ładny elegancki wiec kupuj

Gość nie ale gusta są przecież różn
e

Gość ladny i mi sie podoba