Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molinarii

panowie, co lubicie

Polecane posty

Gość molinarii

panowie, napiszczie co lubicie podczas sexu. w sumie nie mam na mysli bardzo ekstremalnych wersji, tylko drobiazki, ktore indywidualnie sprawiaja wam przyjemnosc.

Gość molinarii
drpbiazgi mialo byc, i co nikt nic sie nie odzywa? jak nie scat i piss juz niei nteresujace?

Gość wiii
To nie wiesz że na facetach nie można polegac ;) Mój byly np lubil jak podczas seksu pieścilam jego jąderka :) O takie drobiazgi Ci chodzi???

Gość molinarii
no wlasnie o takie, sam nie powie, a pozniej dziwi sie ,z e nie wiem

Gość wiii
Wiesz, to może spróbuj mojego sposobu. Ja jak chcę się czegoś takiego dowiedzieć a nie bardzo umiem spytać wprost, lub jak u Cioebie facet nie mówi o tym normalnie to wyciągnij to od niego przez sms lub gg. Zacznij temat że masz na niego ochotę, napisz że chcialabyś żeby Cię teraz tak i tak pieścil, tak i tak dotykal itp i spytaj na co on ma teraz ochotę. Musisz tak to zrobić żeby poiwedzial Ci jak najwięcej. Moze w ten sposób latwiej mu będzie się otworzyc przed Tobą.

Gość molinarii
do wii... to dobry sposob.czasem probuje. ale zawsze konczy sie na tym, ze on pisze co chce mi zrobic, a o sobie cichutko...ja czasem wyskakuje z ekstremalnymi pomyslami,ale wydaje mi sei,ze on ma wlasnie ochote na delikatne zabawy.

Gość wiii
Nic się nie przejmuj, na to też jest sposób. Musisz w takim razie sama zacząć, że chcialabyś jemu robić to i to i spróbuj go w to wciągnąć, po malu bo widocznie ma jakieś opory, pytaj co by chcial dalej, jak nie odpowie to pisz co Ty byś mu chciala zrobić i po prostu pytaj czy by mu się to podobalo, czy by chcial, czy to lubi. Z chlopami czasami trzeba jak z malymi dziećmi ;)