Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelope333

cynk

Polecane posty

Gość penelope333

Czy ktos z was lykal cynk na wlosy czy skore?pomogl?

Gość lililili
ja bralam cynk forte na pryszcze, mi pomogl,szybciej sie goily

Gość niebieskoooookaa22
coś słyszałam, ze cynk piwinny dziewczyny łykać, te które stosują a/koncepcję hormonalną... i wtedy cera i włosy się poprawiają...

Gość tythsfbo uav ha
ja lykam,bo zapuszczam włosy, mam naprawde ladne i szybko rosna teraz ale na efekt czekalam miesiac

ja łykam od paru dni, lekarz mi przepisał na koszmarnie wypadające włosy. obok cynku jeszcze wit B compleks i wit PP. mam nadzieję że pomoże.. bo wyłysieję zupełnie :o pamiętajcie tylko, jak bierzecie cynk żeby potem pobrać trochę MIEDŹ - bo cynk ją wypłukuje, a niedobory miedzi też są szkodliwe

Gość tythsfbo uav ha
o nie wiedzialam.a miedź tez jest w tabletkach do kupienia?

Gość tythsfbo uav ha
jeszcze chcialam przy okazji polecic super szampon tym co maja jakies z nimi problemy,lupiez, wypadanie itd... ten szampon to bambino!!!!!:) ten dla dzieci,od pierwszych chwil zycia:) uzywam lacznie z cynkiem i wszystkie kolezanki nie moga wyjsc z zachwytu,ze mam teraz tak piekne wlosy!!!miekkie,blyszczace,bez lupiezu i szybko rosna:)

tak, też jest. cynku też nie można brać ciągle chyba, ale po zakoczeniu kuracji cynkiem własnie ważne jest, żeby pobrać tę miedź ja na razie mam brać to dwa tyg i czekać na efekty, ciekawe jakie mam mieć efekty po 2 tygodniach brania.. :o

Gość tythsfbo uav ha
na pewno pomoze:)mi pomógł sprobuj moze jeszcze jesc produkty bogate w cynk,jak np musztarda pelnoziarnista, pestki dyni, jajka