Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja jestem smutna...

dlaczego nie moge poznac porzadnego polaka w Londynie???

Polecane posty

mam 24 i klikam z Londynu- jak temacie :)

Gość do i ja jestem smutna...
hmmm, mam kogos kogo mogłabys poznac, a ta osoba ma 22 lata skonczone, wiec moze za młody dla Ciebie?

moze sie uzalam nad soba, po rozstaniu poczatki sa zawsze trudne... ale bym chciala isc z kims na kawe czy do kina a moje kolezanki ciagle pracuja lub na uczelni siedza... do Polski nie wroce raczej, nie teraz

taka randka w ciemno? ojejku nigdy w zyciu tego nie robilam :o 22lata- po zwiazku z moim facetem wiem, ze wiek nie ma nic do rzeczy czasem i mlodszy moze byc bardziej dojrzaly

jak cchesz to moge Cie z nim poznac....ale jeszcze powiedz mi ile masz wzrostu i kim jestes z zawodu?

Gość dosc dosc dosc
samotna---->> a co powiesz na wypad do kina czy na zakupy z dziewczyna? czy zalezy ci tylko na znajomosci z facetem? bo ja bardzooo bym chciala poznac nowe osoby, miec pokrewna dusze w tym ogromnym miescie

powiedz najpierw co to za chlopak... ile mam wzrostu? hehe 175, skonczone studia

dosc dosc dosc- super mozemy gdzies sie wybrac podaj gg gdzie mieszkasz/

ok spytam te osobe , i jak cos napisze tu do Ciebie:)

Gość dosc dosc dosc
poki co jeszcze w polsce, niestety przez prace moge wyjechac dop na poczatku grudnia :( ale bilet juz kupiony czeka w biurku :):) nr gg nie pamietam, jestem teraz w pracy, ale podam ci mojego malia, ( karaaaluch@o2.pl ) moze uda nam sie utrzymac kontakt do czasu mojego przyjazdu, zwlaszcza ze ty nie planujesz powrotu

ok dzieki wysle do Ciebie email za chwile

Gość dosc dosc dosc
smutna--->>> a jak dlugo jestes w londynie? i jakie masz wrazenia z pobytu tam? pewnie z praca jest ok skoro nie plaujesz wracac :) mam nadz ze jest ok :)

Gość dosc dosc dosc
przyznam ci sie szczerze, ze mnie coraz wiekszy strach ogarnia na mysl o wyjezdzie :( i coraz smutniejsza minke mam :(

wyslalam Tobie email lepiej bedzie jak bedziemy pisaly emaile niz na kafe...tak mi sie wydaje :)

nie smuc sie mi na poczatku tez bylo ciezko bo sama w nowym miescie itp ile masz lat?

Gość dosc dosc dosc
zaraz sprawdze :)

Gość po co ci tacy smierdziele
z budowy i bez kasy dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!!!!! znajdz sobie angola albo innego malo masz wyboru? nie czepiaj sie naszych :D

Gość ja2007
ja tez chcialam poznac Polaka w Londynie...niestety nie udalo mi sie trafic na kulturalnego:(((((((((((((((, moze tez nie mialam okazji, ale tych, ktorych czesto widze na ulicach omijam z daleka:((... ..no i zdecydowalam sie na zwiazek z gosciem z RPA...w tym roku wzielismy slub po dwoch latach bycia razem i jestem szczesliwa, bo on sprawia, ze czuje sie SPECIAL i prawdziwa kobieta:)) jedyne co mnie smuci, to to, ze nie moge wrocic do ukochanego Krakowa, bo moj maz nie mowi po polsku..

Gość Polak z Londynu
chyba przesadzacie,Sam znam przynajmniej kilku normalncyh Polakow,inzynierowie,specjalisci IT. I to ze ktos pracuje na budowie tez o niczym nie swiadczy.My faceci nie nasmiewamy sie z lasek pracujacych w kebabie u Turka. Ja mam akurat takie doswiadczenia z Polkami -albo kompletnie sie nie szanuje zadajac sie z byle kim byleby byl inny kolor skory i pare funtow w kieszeni drugi typ -nosza wysoko glowe ,po paru miesiacahc pracy w officie mowia juz po polsku z angeislkim akcentem. Ja osobicie od wielu lat jestem szcesliwe zakochany w "nie Polce"

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin