Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia90

podkład do twarzy

Polecane posty

Gość joasia90

Znacie moze jakis dobry podkład do cery trądzikowej? Lecze trądzik, ale nadal mam dużo drobnych krostek, przetłuszczającą się cerę, do tego rozszerzone pory, blizny i czesto przesuszoną skórę (od maści). Zależy mi głównie na braku efektu maski, lekkim kryciu i tym aby pory nie były uwidocznione. Z matowieniem świetnie radza sobie bibułki matujące wiec z tym nie mam problemu. W ciągu 3lat wypróbowałam już mnóstwo podkładów i żaden nie daje takiego efektu na jaki licze. w dodatku ciezko mi dobrac kolor (mam bardzo jasną karnację)

wiesz co ja mam podobnie i uzywam Rimmel stay matte poza tym to seria dla bardzo jasnej karnacji, switnie matuje, kryje tak sobie ale ajesli jest matowe to i tak syfki nie rzucaja sie w oczy.poza tym z vichy mialam podklad byl rewelka a krył extra polecam ale drogi, poza tym lepiej wyleczyc cere niz ja kryc podkladami ale wierm ze na pewno latwe to nie jest wiem po sobie

Gość Pearl5
Vichy - Dermabled (podkład i korektor). Kiedyś używałam jak miałam kłopoty z cerą.

Dla mnie najlepszy jest pierre rene z dozownikiem kryjący cena to ok.20 zł a efekt krycia super!!

Gość KaRoOoLciaS
OSOBISCIE MAM PROBLEMY Z CERA MAM MEGA remix i tez szukam podkladu lekkiego bo nadchodzi lato i trwalego testuje diora oil off i powiem szczerze jest swietny dlugo sie trzymale nie masz efektu matujacego wygdaje mi sie ze dream matt jest mega matujacy ale moze wysuszyc ci skore za bardzo a to oznacza problem czesto slysze o tym rimmelu sama chce go wyprobowac :) mialam vichy i jednak one sa typowo do skory z problemem powodzenia