Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beznadziejna osoba

NOWY Wątek tycia

Polecane posty

tutaj : nawzajem sie wspieramy podajemy wymiary oraz cel jaki chcemy osiagnąc podajemy nazwy leków i inncyh wspomagaczy tak wiec ja zaczne mam ok 180 cm wzrostu i waze cos koło 53 kg wiec domyslacie sie jak wygladam :o zamierzam brac jakies krople na apetyt czy cos podobnego możecie cos doradzic ?

Witam, ja również mam spora nadwagę i cóż. Mam też do zrzucenia ze 45 kg. Mam męża i dzidziusia 2 letniego urwisa. choć jestem bardzo szczęśliwa. To muszę coś z tym zrobić. Zaczęłam się od poniedziałku odchudzać, stosuję meridię. Czuję się po niej na razie dobrze. Oprócz tego ćwiczę na rowerku i ograniczam jedzenie. Nie jem ziemniaków, białego pieczywa, staram się na obiad jeść lekkie zupy lub gotowane warzywa. Pozdrawiam Agnieszka

Gość DOOOO kiloo
ja mam niedowage waze 55 kilo na wzrost 170 cm i mam dola bo kiedys wazylam 60 i wygladalam idealnie.

Chciałabym tyle ważyć kiedyś ważyłam 56 kg i czułam sie świetnie, schudłam 35 kg na diecie i ćwiczeniach.

Gość DO agiM
AGAm a ile masz wzrostu?

Praktycznie karmiłam swoje dziecko do zeszłego tygodnia i od poniedziałku chcę się postarać za siebie zabrać. Nie wiem jak to wyjdzie ale zawsze kiepsko u mnie z silną wolą. Postaram się. Wiem jedno na meridi nie chce mi się tyle jeść. Co do twojej niedowagi. To wolałbym tyle ważyć niż tyle musieć schudnąć jak ja. Jak jest trochę za mało to można to świetnie zakamuflować i będzie ok.

Gość asiasialalala
Wy chyba nie zrozumiałyście założycielki tematu... ona chce przytyć, a nie odchudzać się...

Gość DO agiM
ja wole nowy watek bo w tamtym wielki o tyciu pisalan nieraz i laski mnie olewaly bo same sie juz znaja a ja bylam nowa i mialy mnie w dupie.

A czy to ważne czy jest za dużo czy za mało??? Ważne że można razem pogadać!

Gość gola40
mamy juz topik jak przytyc? tam udzielamy sobie rad i wspieramy sie

Gość ZNAM SIE N ATYM
udzielacie rad ale chyba tylko w swoim kręgu znajomym,. ja dziekuje za to.