Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka7

guz

Polecane posty

Gość Anulka7

moje dziecko upadlo i uderzylo sie głowką o drzwi. Ma guza na potylicy,czy powinnam z tym isc do lekarza?

Gość do goryyyy
tak powinnas :O

Gość Anulka7
to moze byc cos groznego?szpital to tez ogromny stres dla dziecka.dziecko normalnie sie zachowuje. pytam mam ktore maja doswiadczenie w tym temacie

Gość kupujemy kupujemy
mamy ci napisac nie jedz? a jesli cos sie bedzie działo? z dr str takie wypadki sie zdarzaja jesli dziecko zachowue sie normalnie to chyba ok podobno lepiej jak zrobi sie guz nic krwiak np

Gość kupujemy kupujemy
a ile ma dziecko?

Ja bym szybciej ze swoim nie pojechała, niż doradziła drugiej osobie \"nie jedź\". Ty przynajmniej widzisz, jak się dziecko zachowuje. Takie nasze zaoczne ocenianie to troszkę loterią zalatuje. Ja się nie podejmuję :) Jakby dziecko zaczęło zachowywać się dziwnie, np przysypiać, zawracać się, wywracać oczami, upuszczać przedmioty, to wówczas pędź bez wahania. Na uspokojenie powiem tylko, że każdy z nas miał w dzieciństwie po kilka guzów nabitych. Wówczas przykładało się zimną łyżkę do guza i smarowało wszystko maścią borową.

Gość Anulka7
dzwonilismy do lekarza,i powiedzial,zeby nie jechac na pogotowie,tylko obserwowac i jak by sie cos dzialo to wtedy. Dzieki za odpowiedzi. Ja i taksie martwie o to swoje dziecie.ma 13 miesiecy