Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenus25

obrzezanie penisków

Polecane posty

Gość wenus25

tak czytalam te wasze post i komentarze o obrzezaniu i stwierdzam ze zdania sa podzielone.chlopcy jak macie mozliwosc obrzezania to zrobcie to.bedziecie sie z tym lepiej czuc a kobiety na to leca.wenus

Gość niki21niki212
Moje zdanie na temat obrzezania jest takie: Pragnę aby moj facet był obrzezany bo sex jest wtedy cudowny. A partner pozbywa się siedliska bakterii chorobotwórczych. pa. niech żyją obrzezani. CHŁOPCY WYCINAĆ STULEJKI Z RAKIEM NIE WYGRACIE!!!

Gość machine25
znów temat o obrzezaniu i znów spory będą tak czy nie jedna woli druga nie kazdy ma inne preferencje co do obrzezania

Gość pomyslcie o historii
obrzezania, kto ja zna nigdy tego nie zrobi. dodam, ze rozpowszechniono je po II w.s. nic nie dzieje sie bez przyczyny, ani tylko po to aby spelniac kobiece zachcianki.

Gość machine25
a co dotego ma historia powiedz mi a jak ktoś ma stulejkę to co ma zyć z tym i nie uprawiać sexu do końca rzycia tylko tak można stulejkę wyleczyc przez operację czyli usuniecie napletka

Gość machine25
se sam possij hehe maniak internetwy znajdfz dziewczyne

koszmarny temat, o ile u chlopca obrzezanie moze byc pozytymne, u kobiety Bystry Julku nazywa sie to FGM, po lacinie circumcision, i jest niaszczesciem wielu kobiet. Mozna znalezc wywody jakiegosc pseudonaukowca ze okaleczenie kobiety, ma pozytywny skutek, ale sa to wypowiedzi szalenca, ktory powinien byc leczony psychiatrycznie

Gość facet obrzezany
kto mi odda okolo 2000 zakonczen nerwowych wyciętych ? no kto ? jestem obrzezany i jakbym miał wybierać to nigdy bym juz tego nie zrobił

Gość do facet obrzezany
to znaczy dales sie pokaleczyc dobrowolnie , z wlasnego wyboru ????? Powiedz cos wiecej na ten temat .

Gość wenus25
Tchórze. Ja jestem zwilennyczką wycinania zbędnych elementów. Dlatego usunęłam sobie część płata czołowego a za tydzień idę na zabieg wycięcia lewej półkuli mózgowej:)

Gość obrzezany25
haha dobre tu posty są czasem mozna sie neizle posmiac

Gość obrzezany25
zwolennik po ojciec rydzyk ma w toruniu hurtownię moherów