Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dłużej tak nie wytrzymam

kłopotliwy problem

Polecane posty

Mój problem jest strasznie kłopotliwy i wstydliwy, no więc mam bardzo często bezwiedne gazy, wzdęcia, z którymi w żaden sposób nie mogę sobie poradzić, a lekarze są bezradni, i patrza na mnie jak na jakąś trędowatą, a ja juz nie wiem co mam robić.. nie wi ile to jeszcze potrwa, a męcze sie z tym juz ponad rok.. nie wychodze z domu, nie pracuje, nie pojawiam sie w zadnych publicznych mmiejscach no bo jak.. a Ci którym przyszło dośwaidczyc mojej obecności, myślą że ja tak specjalnie. Czy jest na to jakiś sposób? Dodam że przestrzegam diety. Pomóżcie. Jeśli coś wiecie na ten temat lub znacie kogoś kto miał podobny problem to poradźcie coś. :((

nikomu ta dziwna choroba nie jest zana? Nikt nic nie wie?

Gość bffhfdh
moze masz cos z woreczkiem zolciowym nie tak

Gość współczujee
a chodzisz codziennie na kibelek? ;) jeśli nie to zmuś się do regularnego wypróżniania. a kiedy się to ustabilizuje to zrób sobie kilkudniową dietę oczyszczającą organizm... może pomoże

woreczek żółciowy-- a jakie bym musiała badanie zrobić na ten woreczek?? :/ Co do codziennego wyprózniania- to nie jest ono regularne i zwylke występuje co drugi dzień, bądź codziennie ale skąpo, bywają zaparcia. Kompletnie nie wiem co mam rozbic :/

Gość może lewatywa
płukanie jelita grubego

Gość może pomoże
to musi być na pewno coś nie tak z twoim ukladem trawiennym...mysle, ze najlepsze co mozna zrobic to pic jakies ziola...znam preparat, ktory oczyszcza i tonizuje organizm: phytochi firmy earth power. jest tez na allegro... Drogie, ale skuteczne. Wymaga regularnego picia...ale mysle, ze warto sprobowac, bo sama pije od miesiaca i czuje, ze dziala :)

płukanie jelita można jakos zrobić samemu, czy tylko u lekarza, i u jakiego ?

Gość kakkaka
Zespół drażliwego jelita, nic innego. Spróbuj kupić zioła triphala on-line. Wrzuć do wyszukiwarki i poszukaj. Dla mnie rewelacja.

naturalne preparaty tj jak len, mięta, rumianek nic w ząb nie pomaga, espumiasn kompletnie, brałam tez tabletki na jelita, ale bez zmian. Dziekuje Wam wszystkim za rady, :) dowiem się co z moją wątrobą, oreczkiem i lewatywe też zrobię. Nic innego mi nie pozostaje.

dłużej tak nie wytrzymam - leawtywe to sobie mozesz o kant dupy wsadzic :O len trzeba brac regularnie, jak pijesz, to herbatke z kopru wloskiego, a nie miete. bierz "bakterie" czyli probiolac, lakcid czy podobne raphacholin jest na wspomaganie wydzielania żółci zbadaj sie - raz, ze podstawowa morfologia, ob i mocz ogólny, to dwa - rekto lub kolonoskopia

badania nic nie wykazały, wszystko mam w normie. Tym bardziej nie wiem co się ze mną dzieje. O postaci zaparciowej IBS nic nie słyszałam :o

podnosze