Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morgusik

Czy rzeczywiście podczas starań o dziecko należy współżyć co 2 DZIEŃ???

Polecane posty

Gość morgusik

czy którejś z Was udało się zajść w ciążę omijając tę zasadę i kochałyście się na przykład codziennie w dni płodne albo nawet więcej niż 1 raz dziennie? podpowiedzcie jak jest najlepiej:)

Gość najlepiej to na okragło

Gość morgusik
ok;) a tak poważnie?:)

Gość zdaje sie najlepiej
to jak sie ma ochote, nie obliczac, niestrasowac sie, ze dzis sie powinno, wyluzowac maksymalnie - przynajmniej w naszym przypadku sie sprawdzilo :) im wiecej stresu - ze trzeba, ze sie nie udaje tym ciezej zajsc w ciaze, niestety...

Hmm. Lekarz mówił mi tak: podczas okresu i aż do owulacji zero seksu, żeby plemniki sie wzmocniły. W okresie owulacyjnym szalejemy do woli. Jak ciąży nie bęzie po 3 miesiącach, zgłosić sie do kontroli. Zaleceń jego nie przestrzegalismy, bo 2 tyg. postu to rzadko kto wytrzyma. Skorzystaliśmy z kalendarzyka http://piekielko.info/kalendarzyk/ i szaleliśmy w 2 pierwsze dni okresu płodnego (ściśle wg kalendarzyka, staraliśmy sie o córkę). Przed tymi staraniami mieliśmy moze tydziń postu. W ciążę udało mi sie zajsć za 3 cyklem starań. Morgusik-----> mo że zróbcie sobie przed owulacją tydzien postu, a w okresie owulacyjnym szalejcie na maksa??? Powinno się udać.

Gość morgusik
dzięki dziewczyny:) no właśnie dziś mam 14 dzień cyklu i zaczęliśmy wczoraj, a widzę, że dziś mam już ten przezroczysty, ciągnący śluz i nie chciałabym przegapić najwłaściwszego dnia;) a post był jeszcze dłuższy...

Gość najlepiej rano i w poludnie

Gość morgusik
jeśli mogłybyście doradzić czy działać jeszcze dziś czy jednak poczekać do jutra (do wieczora)?

Gość morgusik
niestety, ale nie mamy możliwości rano albo w południe:O praca na to nei pozwala:O dopiero jest to możliwe w sobotę, ale czy nie będzie już za późno?

Gość hania_30
My z mezem wsolzylismy codziennie w okresie dni plodnych. Poza tymi dniami tylko pare razy,zeby oszczedzac plemniki na dni plodne:) najprawdopodobniej bedziemy miec dziewczynke:)