Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala18

badanie ginekologiczne-czy to normalne???

Polecane posty

Gość mala18

Hej, czy mozecie mi pomoc? Bylam dzic u ginekologa pierwszy raz w zyciu, mam 18 lat. Chcialam zeby mi wypisal tabletki-jestem dziewica ale chce wspolzyc z moim chlopakiem. Zapisalam sie do kobiety- nie wiem jakos balam sie pierwszy raz isc do pana ginekologa. Ale niestety jak przyszlam to okazalo sie ze ta pani jest chora wiec pozostal mi tylko ten lekarz...Weszlam do gabinetu i powiedzialam ze chcialam pigulki i ze jestem dziewica. On na to ze musi mnie zbadac i zebym sie rozebrala do polowy, powiedzialam ze to pierwszy raz a on zebym sie nie marwila i ze nie bedzie bolalo. Pomogl mi wejsc na fotel- nogi mi sie trzesly ze strachu, a on poglaskal mnie po wewnetrznej stronie uda... dziwnie sie poczulam, potem lezalam tam chyba z 2 min i czekalam az przygotuje sie do badania. Zbadal mnie najpierw doodbytniczo, dziwne uczucie... potem powiedzial ze sprobuje mi wlozyc wziernik i zebym sie rozluznila- to BYLO STRASZNE, STRASZNIE MNIE BOLALO, prosilam zeby przestal a on ze to potrwa chwilke- nie wiem, dla mnie lezalam tam wietrzosc!!! Lzy polecialy mi z bolu... Potem powiedzial ze teraz zbada mnie palcem i ze musze sie rozluznic- jak ja mialam sie rozluznic jak mnie tam wszystko bolalo??? No wiec zaczal mnie bada,naciskal na brzuch a potem znowu pogladzil po udzie i powiedzial zebym sie tak nie denerwowala i ze to potrwa tylko chwilke jeszcze...czuje sie upokorzona... prosze powiedzcie czy tez macie takie doswiadczenia...dodam ze po wzycie krwawilam,boje sie ze naruszyl mi blone...co mam zrobic???

moim skromnym zdaniem to normalne nie jest:O Dziewicy nie wkłada się wziernika na siłę, ani paluchów!

Gość żałosna prowokacja
i ten żenujący nick:O naprawdę nie można było się bardziej wysilić?:O:O:O:O:O:O:O:O

no jeżeli to prowokacja - to może lepiej poszukać erotycznych doznań na innych topikach. A jeżeli nie, to pan doktor po prostu przegiął. Autorko topiku - co chesz osiągnąć pisząc tutaj o tej wizycie?

Gość tak nie powinno
tak nie wygląda 1-e badanie ginekologiczne jeśłi powiedziałaś,że jesteś dziewicą.!!!!!!!! ja jak byłam 1-raz na takim badaniu miałam 17 lat i też byłam dziwicą, lekarz (byłam u faceta) powiedział,że skoro jestem dziwicą to nie może mnie uszkodzić i zrobił mi badanie USG (przez komputer) wcześniej musiałam wypić dużo płynu (woda, sok 2 litrowy chyba) żeby na komputerze wszystko widać było i posmarował mi brzuch jakimś żelem i brzuch dotykał takim urządzeniem - żeby na monitorze było widać. Coś nie tak zTwoim ginekologiem , ja zrbiłabym burę i wstała z fotela.

Gość mala18
Do wszystkich posadzajacych mnie o prowokacje- dlaczego tak myslicie??? Czy to wyglada na prowokacje??? Bo jesli tak to jestem zalamana... jejku czuje sie strasznie, wszystko co tu opisalam przytrafilo mi sie naprawde, na poczatku bylo ok, tylko to glaskanie po udzie no i ten wziernik wyprowadzily mnie z rownowagi...co mialam zrobic jak juz tam lezalam??? Uciec przeciez nie moglam, no a poza tym on mi poweidzial ze na razie mi tabletek nie wypisze- czeka na wyniki badan krwi i cytologie, mam przyjsc za 2 tyg znowu... a ja nie chce juz tam chodzic, przesadzam????

nie przesadzasz! Słowo - idź pierwszy raz do dobrego gina, a nie jakiegoś zboczonego popaprańca - niech to trwa dłużej ale przynajmniej nie nabawisz się urazów psychicznych do końca życia! Pozdrowienia! 🖐️