Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadureska

gdzie ten weekendowy kurs przedmałżeński???

Polecane posty

Gość fadureska

czy ktos z Was na takim kursie był? w jakich miastach się to odbywa? gdzie się zapisuje? czy za to sie płaci, jesli tak to ile? i w ogóle jak się to odbywa? prosze o wszelkie informacje! aha i czy to jest dla ludzi wierzących praktykujących? czy może na to iśc osoba niepraktykująca? tylko proszę bez złosliwych komentarzy. pozdrawiam.

Gość sssaczek
www.spotkaniamalzenskie.pl

Gość o matko sałatko
Ja bylam w Gdyni (tutaj mieszkam), ale są też w innych miastach. U nas było dużo przyjezdnych ludzi. Kurs zaczyna się w piatek wieczorem a kończy w niedzielę mszą świętą. Zobacz na stronkę podaną przez ssaczka, ale uprzedzam, że spotkania są raz na pół roku w danym mieście i obowiązują wcześniejsze zapisy, bo jest dużo chętnych. W Gdyni są w październiku i w maju. Ja na paździenrik zapisywałam się pół roku wcześniej. Dlatego dobrze jets o to zadbać jak nie ma jeszcze ustalonej daty ślubu. Nauki te są super, można się naprawdę wiele o sobie dowiedzieć (słyszalam, że niektóre pary się nawet po tych nauckach rozstają, tak dają one do myślenia), to przede wszystkim spotkania z narzeczonym/narzeczoną, bo z nim/nią się przeprowadza najwięcej rozmów.