Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniunia006

Masz ochotę poklikać?? ZAPRASZAM siedzących już w łóżku i nie tylko

Polecane posty

Gość Paris26
Oj kosmetyczka to chyba naprawde ma ciezko ze znalezieniem pracy. Pełno was.

Monia jaka z Ciebie mila osoba:) mam 23 lata studiuje, w sumie to nic ciekawe ze mnie:D szukam pracy, a w wolnym czasie sie tu obijam;)

Gość Paris26
Gdzie was wywiało??? Bo ja to tu i tam jednoczesnie zagladam. Ale jestem z wami nie odchodze

oj Ariane dziekuje dziekuje i wzajemnie:) milo sie z Wami kobitki rozmawia:) Parias wiesz jakos szczegolnie ciezko nie ma...zapotrzebowanie jest duze...:)wiec nie ma co nazekac:)a ogolnie to wlasny salom mi sie marzy:)wiec wysoko stawiam poprzeczke i daze do celu:) Sad Lady a co popijamy?? ja ogolnie mam pusty varek i na diecie jestem ale mineralk moge sie stuknac:)

Monika ty sie zakochałas z wzajemnoscia czy to milosc platoniczna w tej Anglii? nie odpowiadaj jezeli nie chcesz.

Sad Lady:) pojechalam, chlopak zostal tutaj, mial dojechac , nie dojechal i po powrocie sie rozstalismy.... miesiac minal...a teraz znow chce nam sie wracac...bylismy razem 4.5roku... ciezka sprawa bo po drodze duzo sie wydazylo...no ale coz zycie samo zycie.... a gdzie maz wyjezdza??

wspolczuje ci . to smutne, my przed slubem bylismy cztery lata ze soba i to byla chwila przelomowa , albo slub albo rozstanie. jedzie do Francjii.

wiem ze jak do siebie wrocimy to beda zareczyny....;) bo do slubu mi sie nie spieszy jeszcze... Sad Lady damy rade:) bo powiedz jak nie my to kto?? tylko nie zakladaj z gory ze bedzie zle?? bo co to zmieni Kochana?? nic!! wiec latwiej zalozyc ze bedzie good i damy rade:)

Gość Paris26
A ja własnie jem drożdzowke z serem

Joga to jest dobrodziejstwo dla wybranych i zycze Ci z calego serca zebys sie w tym gronie znalazla....:)wiem jak w miare latwym kosztwm idzie doprowadzic swoje wnetrze do rownowagi i stabilizacji:) ale na prawde trzeba ja poczuc..:) wiem jak moja mama..nie umiala przebrnac bariery... no i nie czwiczy...a ja juz 4 rok:) i nastawienie sie zmienia do zycia:) pozytywnie

ty to jestes optymistka! tez bym chciała byc . najwyrazniej mam doły.dzieki za słoneczne słowa!

Gość Paris26
Jak chcesz oddac 3 kilo to dawaj z checia wezme

Ojjj Slonce...ostatnie dwa miechy wyciete mialam z zyciorysu poz wzgledm optymizmu...ale co ja Was tuaj bede zanudzala swoimi problemami na poczatek... nie jest latwo ale wiem ze inaczej nic nie zdzialam...wysoko poprzeczka, konkretny ce, i usmiech usmiech usmiech!! a no moze jeszcze wiara...ze bedzie gites!! bedzie bo musi!! i wiara czyni cud...jakkolwiek ja pojmujecie:)

Gość Paris26
A ile ty ważysz? Napewno przesadzsz jak wiekszosc dziewczyn

nie nie nie:) tendencji do przesady nie mam:) ale troszke za duzo mi sie zwazylo po anglii possranej za przeproszeniem nio i te klopociki ostatnie w lozku mnie zatrzyaly z deprecha lekka wiec sie uzbieralo...ale spooko looko looz i spontan jak to sie mowi:) pozbedziemy sie ich;)

w małzenstwie moze byc kryzys za kryzysem ale masz racje gruntto myslec pozytywnie i rozmawiac z ludzmi pozytywnie nastawionymi , bo moje znajome to jeszcze dolewaja oliwy do ognia i negatywnie mnie nastawiaja.

Gość Paris26
Anglia ci sie nie podoba??? A sam Londyn jak?

oj ja wychodze zzalozenia ze \"NIKT NIE MOWIL ZE BEDZIE LATWO\":) i wszystko w tym temacie:) bierzemy byka za rogi i walczymy dziewczyny:) wiec dopoki beddziesz zagladac ja nie pozwole sie Tobie smucic:) a bynajmniej bede laczyc sie z Toba pozytywna energia:)mam nadzieje ze wszystkie bedziemy:) prawda?? a miesiac minie jak z bata:)tylko zajecie trzeba miec zeby za duzo niemyslec:) i dbac oo uczucie:)dbac dbac dbac i pielegnowac:)

Londyn........mmmm bajka jak dla mnie:) Ja pzebywalam w hrabstwie Surrey:) piekna okolica po prostu piekna:) nic dodac nic ujac:) morze gory lasy doliny zielono czysto pieknie:) i koniu duuzo:) koni ktore kocham:) a jakos wyjatkowo nie spotkalm sie z nieprzyjemnosciami na szczescie:) ale rzeczywiscie podobno robi sie ciezko....

Gość Paris26
ale wolałas wrócic do polski czy musiałas

tak. bede do niego dzwonic, smsowac no i rozmawiac przez internet jak da rade.ide spac dziewczyny ale jeszcze tu zajrze . pa.