Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmer

Bezpłatny Kurs Wizażu, Fryzjerstwa i Stylizacji Paznokci

Polecane posty

Gość elmer

Impresje kosmetyczne Program szkoleń zawodowych dla kobiet Autorski Program Szkoleniowy Firmy Panda Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego SPO RZL Działanie 1.6 schemat A Program Impresje Kosmetyczne stworzony i zorganizowany przez firmę Panda Trzebnica sp.z.o.o obejmuje szkolenia z zakresu fryzjerstwa, wizażu, makijażu permanentnego, stylizacji paznokci, doradztwa psychologicznego oraz teoretyczne i praktyczne porady z zakresu przedsiębiorczości. Kurs jest bezpłatny-finansuje go Europejski Fundusz Społeczny. W szkoleniu mogą brać udział kobiety w przedziale wieku 18-60 lat z woj. śląskiego, zarejestrowane jako bezrobotne. Więcej szczegółów i zapisy chętnych osób pod numerem 0 662 181 100. Czas trwania: miesiąc, kursy są organizowane od stycznia 2007 roku do marca 2008 roku z wyłączeniem lipca i sierpnia. Zajęcia: poniedziałek-piątek, 8.00-16.00 odbywają się w Chorzowie Moduły programowe: -techniki autoprezentacji i doradztwo psychologiczne -ABC przedsiębiorczości -fryzjerstwo -stylizacja paznokci -wizaż i makijaż permanentny Zajęcia w ramach Impresji Kosmetycznych prowadzone są uznanych w branży specjalistów poszczególnych dziedzin. Uczestnikom oferujemy zapoznanie się z najnowszymi technikami branżowymi i zapewniamy profesjonalne materiały szkoleniowe. Szkolenia kończą się sprawdzeniem nabytych umiejętności w ramach każdego bloku tematycznego. Pozytywny wynik zapewnia uczestniczce otrzymanie rozpoznawalnego na rynku certyfikatu, który z pewnością ułatwi znalezienie pracy w renomowanym salonie fryzjerskim lub kosmetycznym. Ukończenie kursu zapewnia również solidne podstawy do dalszego kształcenia w szkołach i uczelniach o profilu fryzjerskim lub kosmetycznym. Najaktywniejsze uczestniczki kursu, które podejmą decyzję o rozpoczęciu własnej działalności gospodarczej, mają szansę na bezzwrotne wsparcie finansowe w postaci dotacji (20.000 złotych) Uzyskają również pomoc w formie porad z zakresu formalności prawnych i projektowych. Uczestniczkom gwarantujemy bezpłatnie w ramach szkolenia: -podręcznik -zestaw materiałów szkoleniowych -akcesoria i sprzęt potrzebne podczas zajęć -niezbędne materiały biurowe -posiłki i zwrot kosztów dojazdu dla osób spoza terenu działania ośrodka regionalnego Podczas Impresji Kosmetycznych korzystamy ze specjalistycznego wyposażenia gabinetów kosmetycznych, fryzjerskich oraz salonów wizażu i makijażu permanentnego. Oferujemy zajęcia prowadzone z wykorzystaniem efektywnych, nowoczesnych technik multimedialnych oraz praktyczne ćwiczenia warsztatowe. Każdy z modułów szkoleniowych jest podzielony na część teoretyczna i praktyczną. •Fryzjerstwo (40 godz. Zajęć podczas miesięcznego szkolenia_) •Stylizacja paznokci (40 godz. zajęć podczas miesięcznego szkolenia) •Wizaż i makijaż permanentny (40 godz. zajęć podczas miesięcznego szkolenia) •Wsparcie psychologiczne (24 godz. zajęć podczas miesięcznego szkolenia) •ABC przedsiębiorczości (16 godz. zajęć podczas miesięcznego szkolenia) (szczegółowe informacje pod podanym numerem telefonu i adresem e -mailowym) Więcej szczegółów i zapisy chętnych osób pod numerem 0 662 181 100 oraz pod adresem e- mailowym: elmer_78@tlen.pl

Gość magdzik2
Dziewczyny czy któraś z Was się zapisała na ten kurs? Ja zaczynam od listopada!!!Ale się cieszę :))) Odezwijcie się jesli też się zapisałyście, w grupie raźniej :)

Gość ankaa_a_aaa
ile to kosztuje?

Gość a jest coś takiego w
KOSZALINIE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość magdzik2
Jej dziewczyny ja nie wiem, no chyba że pytacie kogos innego ;) Czyli raczej nikogo tu nie ma ze Śląska? szkoda

Gość Weronika1010
ja też sie dostałam na listopad, więc pewnie się poznamy:) tez się bardzo cieszę, bo to na prawde fajna okazja, a jak na razie próbuję jakoś ustalic sobie dojazd do wrocławia i po wrocławiu.... jak na razie dostaje bzika z tymi autobusami, liniami, przystankami.... oszaleje!!!!! nie mogę się w tym połapać:P pewnie w poniedziałek znów się spóźnię, tak jak na to spotkanie rekrytacyjne :) zmykam szukac tych połączeń bo na prawde mam z nimi nie lada kłopot....... pozdrawiam 🌼

Gość Weronika1010
magdzik2 ups, chyba jednak sie nie spotkamy, bo jak przed chwilą doczytałam, to jesteś ze śląska, a to troch nie te same rejony co dolny śląsk :) hi hi ale to nic, mozemy przeciez informowac sie na biezącoo naszych wrazeniach!!! jeszcze raz pozdro, a i jezeli jest tu ktos z wrocławia, kto pomoze mi zakumać te głupie rozkłady jazdy, to bede wdzieczna!!!!!

Gość Dancia17
Chcesz dużo zarabiać? Na własnym doświadczeniu wiem, że najlepiej byłoby, skończyć jakąś konkretną szkołę, bo im lepszy papierek tym więcej płacą. Osobiście uczę się, bo mam podobne ambicje w Business School. W tej chwili uczę się na księgową, ale są tam różne kierunki i kursy, i to w dobrej cenie!

Gość sylwiaLat
Jakby to powiedzieć, nie da się poznać teorii bez praktyki i praktyki bez teorii. Skomplikowane? Niekoniecznie! Ja na przykład szlifuję od lat wiadomości i umiejętności z www.artystyczna-alternatywa.pl a jest to na pewno doskonała szkoła. Dodam tylko, że modą zajmuję się od strony dziennikarskiej. Jednak muszę znać branżę od środka, by dobrze ją opisać.

Gość gość
ja też stawiałam na dobrą szkołę , sylwiaLat masz rację teoria i praktyka musi iść w parze. Na kursie w Select pierwszy dzień to sama teoria a od drugiego praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka ;) Oczywiście z wykorzystaniem tej teorii, jak dla mnie bomba ;) Nie wyobrażam sobie godzinami gadać o sekcjach,separacjach i ćwiczyć na główkach to zupełnie nie zdaje egzaminu. W Select było nieźle, na poziomie wiec spokojnie możecie spróbować tam swoich sił ;)

Gość gość
Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!