Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maśl_anka

URLOP marzeń

Polecane posty

Gość maśl_anka

gdybyście teraz mogły spakować się/ męża/chłopaka i pojechać gdzieś na urlop to gdzie? same czy z biurem podróży? jeśli z biurem to jakim? a może miałyście taki urlop marzeń? Ja chciałabym znów znaleźć się w słonecznym Egipcie (pojechaliśmy z mężem z biurem Alfa star w czerwcu), kąpać się w błękitnym morzu i szaleć do rana w dyskotekach, patrzeć na cudowne wschody słońca... ech było pieknie :) czekam na Wasze opinie

Gość zuzka_26
hej, ja marzę o Teneryfie... i może to marzenie się spełni, byłam w kilku biurach podróży i spodobała mi się oferta Alfa Star :) wkońcu 20% rabatu to dużo

1. Synaj - mały bungalow na plaży, super jedzenie beduińskie, błękitne morze, czysta plaża, pływanie z delfinami, galop przez pustynie na koniu. 2. Biebrza - cisza, spokój, tańczące żurawie o wschodzie słońca i losie po pas w rozlewisku jedzące pierwsze sniadanie. było pięknie - chętnie bym oba te urlopy powtórzyła:)

Gość ikaruska
Zuzia czy mogłabyś mi podesłać link w wolnej chwili do oferty alfa star? Rzadko w internecie siedzę, więc ułatwiłoby mi to sprawe pozdrawiam

Gość No ładnie ładnie...
...chyba ktoś tu reklamuje biuro podróży.. ;) To ja napiszę: TUI, TUI i jeszcze raz TUI!!! I polecam Maledivy :)

Gość Marysienka.1.1
Wydaje mi sie, ze nikt tu niczego nie reklamuje. Po prostu jedne z nas maja ciagly dostep do netu inne nie, co wcale mnie nie dziwi bo w Polsce zyjemy.... A Ty nigdy nie polecasz czegos co sama wyprobowalas innym?... Urlop marzen? TENERYFA :) (moze malo wyszukane ale moje marzenie)

Gość Marysienka.1.1
chociaz bardziej marzy mi sie Peru :)

Gość No ładnie ładnie...
Polecam :) TUI :D

Gość gienia50
Mój kolega wczoraj wrócił z Turcji, był z bp pegas, ja natomiast lece w październiku do Egiptu z alfastar.