Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony motylek

panowie co was najbardziej kreci w dziewczynach?

Polecane posty

Gość czerwony motylek

nie koniecznie waszych;)

Gość 77egravepoegravetr
mnie kreci jak maja wlasna karuzele :)

Gość inteligencja i bystrość
:)

Gość no tak Michaił
nawet taka zarośnieta:p

Gość Bella dou rose
Michal musi miec zdrowa cere :D A FACECI TO WIEDZA AKURAT JAKA TO ZDROWA CERA HEHEHEHEHEHEHEH pon dobry make-upem zaden nie odrozni no chyba ze wizażysta:-)

Gość Bella dou rose
Akurat ja jestem ekspertką od ślicznej buzi;-)i wiem że facet na 100% nie wie jak wygląda zdrowa cera :-)

Gość oesus tera cera
ja mam niezawodny sposób na cerę. mydło dove. koniec. i nic mu nie dorówna. sorry. zero reklamy.

Gość ta gaźnik co to nie wie
też mi coś. mnie kręcą brunety. dlatego dziś wieczór se zapodam kolor na włos. moje są za jasne, co mnie denerwuje. a tera bendom dark brown. cool co nie?

Gość poza tym gażniki to
wynalazek z lat 70-tych... tera już tego sie nie stosuje.

Gość gaźnik
Czyszczenie gaźnika Odkręcić ręką plastikową radełkowaną nakrętkę znajdującą się pod pompą paliwa i odciągnąć pałąk Wyjąć osadnik i go wyczyścić Oczyścić filtr siatkowy znajdujący się na spodzie pompy paliwa. Zmontować osadnik Odkręcić dwie śruby mocujące pokrywę komory pływakowej Zdjąć pokrywę, wyjąć pływak Oczyścić dokładnie komorę pływakową Wykręcić śrubę regulacji wolnych obrotów i dokładnie przemyć (przedmuchać) jej gniazdo Wykręcić śrubę regulacyjną dyszy głównej Wykręcić gniazdo dyszy głównej i dokładnie przemyć (przedmuchać) jej gniazdo Wkręcić śrubę regulacji wolnych obrotów Wkręcić gniazdo dyszy głównej i śrubę regulacyjną Założyć pływak (ostrym końcem do góry) Założyć pokrywę uważając aby koniec igły pływaka trafił w odpowiedni otwór w pokrywie Dokręcić śruby Wkładając w otwór w pokrywie kawałek cienkiego drutu sprawdzić czy pływak lekko chodzi. Jeżeli podczas demontażu uszkodzeniu uległa uszczelka należy wykonać nową z perszpanu lub tektury. Wyregulować gaźnik

Gość najbardziej
- to coś...