Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdde

ile kosztuje prywatna wizyta u ginekologa?na oko/.?mniej wiecej?

Polecane posty

zaklad pracy ma podpisany chyba jakis kontrakt z przychodnia FALC. mamy karty abonamentowe, prawie wszyscy specjalisci i bardzo duzo badan za darmo.

Gość nidka8765
Powracając do tematu żeby nie zakładać nowego wątku jesli chodzi o wizytę u lekarza ginekologa w Krakowie w tym gabinecie http://www.neomed.pl/ to koszt 100-150zł

Gość a ja jej powiem szczerze
Ale tanio! no cóż ja płaciłam 150 za wizytę plus 100 za usg, usg 3d 200 zł,ale to w warszaffce, dlatego tak się cenią. ordynator w szpitalu w którym rodziłam brał 300 za wizytę!!!!!

Gość ssska34
No tak w stolicy to jednak troszke sciagaja z kasy. Ale jak widac powyżej w Krakowie jest jak najbardziej normalnie, jeszcze do tego u jednego z lepszych specjalistów.

Gość angelak
100 wizyta + 30 usg 20 cytologia badanie w 12 tyg ciazy 160 badanie polówkowe 220 usg 3 d 200 ceny w Pile

Gość chelaferka
w krakowie: wizyta 100 usg 80 usg 1 trym 200 usg 3D/4D- 290

Gość czy wy taż tak macie???
w lublinie też cholernie drogo.

Gość LUBLIN 100ZŁ
.

Gość hclsj
katowice: zwykła wizyta z us150zł cytologia 30 zł prowadzenie ciąży +usg 200 prowadzenie ciąży mnogiej+usg 250

Gość w mieście Łodzi
W Łodzi 100zł (badanie ginekologiczne, piersi, usg) + 20zł cytologia

Gość kliiu45
Widac ze te ceny w kazdym miescie sa podobne wiec spokojnie tez mozna raz na jakiś czas zafundowac sobie taka wizytę.

zależy też od lekarza. Moja gin bierze 60 zł (prowadzi moją ciążę) w tym mam badanie położnicze, usg dopochwowe(sprawdzenie szyjki) i usg przez powłoki brzuszne a ostatnio miałam też KTG i wszystko w tej cenie. Najlepsze jest to, że ma super gabinet (wcześniej przyjmowała w takiej malutkiej klitce), czyściutko, pachnąco, osobne pomieszczenie na KTG. Wiem od znajomej, że ponoć się podniosła wcześniej za normalną wizytę też brała 60 zł (jeśli było konieczne to było wliczone w to usg dopochwowe) ale koleżanka ostatnio płaciła 70 zł. Cytologia 30 zł.

Ja placę 100 za wizyte na której mam wywiad, usg kontrolne(takie co tylko sprawdza czy serduszko bije i wszystko ok,cytologie ,wystawienie recept ew. plus skierowanie na badania. Wizyta takiego typowego ciążowego usg np. polówkowe to 180zl 3d/4d 250. monitoring cyklu 30zł

Gość małe miasteczko
Kościerzyna dwoje lekarzy z których korzystałam i korzystam. 1. 120 ZŁ wizyta Cytologia dodatkowo 20 recepta 20zł 2. 150 Wizyta Cytologia 20 Ale to sa normalne rutynowe wizyty, nie jestem w ciąży

Gość zarika
ja mam wykupiony pakiet medyczny w lux medzie i mam wszystkie wizyty w ramach abonamentu, wizyty mogę umawiać online i w ten sam sposób mogę sprawdzać wyniki badań więc tak jest bardzo wygodnie i szybko.

Gość bartulka
mi się bardzo podoba ta opcja z portalem pacjenta online, wszystko można zdecydowanie szybciej załatwić bez stania w kolejkach czy wiszenia godzinami na telefonie.

Gość firifka
to prawda bo dzieki poratlu pacjenta można bardzo szybko umówić wizytę do specjalisty, to bardzo pomaga w szybkim leczeni się ale tylko w prywatnej służbie zdrowia.

Gość oliwinkaa
ja mam wykupiony pakiet medyczny w lux medzie przez mojego procodawcę i płacę grosze za ten abonament, a do tego jest ten portal pacjenta który bardzo ułatwia umawianie wizyty i sprawdzanei wynikó badań, dlatego to bardzo duża wygoda.

Gość Nina Kowalska
Też korzystam z Portalu Pacjenta i sprawuje się świetnie! Umawiam się bez problemu na wizyty, termin i godzinę wybieram sobie sama i przez tą samą aplikację można sprawdzić wyniki badań bez konieczności wychodzenia z domu.

Gość pirellka
Ja mam dodatkowy pakiet medyczny w Lux Med dzięki mojemu pracodawcy i jeszcze nigdy nie miałam problemów z umówieniem wizyty. Teraz przeniosłam sobie tam lekarza rodzinnego i w jednym miejscu mam pełną dokumentację medyczną. Łatwo umawiam się na wizyty i sprawdzam wyniki badań, to naprawdę bardzo dogodne rozwiązanie.

Gość bizulka
za co płacisz tyle kasy, ja w ramach abonamentu w lux medzie dostęp do wszystkich lekarzy mam za darmo a wizyty mogę umawiać online dzięki portalowi pacjenta, to bardzo duże udogodnienie.

Gość gość
Trolle od LUXMEDU dajcie już sobie siana, bo naprawdę trzeba być łosiem by się nabierać na wasz mało subtelny marketing szeptany.

Gość gość
Oh i ah portal pacjenta jest taaaaki suuuupeeer, oh jak mogłam wcześniej żyć bez portalu pacjenta??????????

Gość zekoltka
jak ktoś nie wie jak działa taki portal pacjenta to nie powinien się wypowiadać, to naprawdę bardzo wygodne rozwiązanie, bo nie trzeba stać w kolejkach ani wisieć godzinami na telefonie żeby umówić się na wizytę i dostać do lekarz.a

Gość gość
Bialystok 300zl

Gość gitilka
ja mam wykupiony pakiet medyczny w lux medzie i nie ma problemu z wizytami, wszystko mam darmowe, poza tym szybko można się umówić na wizytę nawet z dnia na dzień ponieważ mają portal pacjenta, gdzie można też sprawdzać wyniki badań.

Gość fittka

Od dawna korzystam z prywatnej opieki medycznej w Lux Medzie. Abonamentów jest ogromny wybór, opieka zawsze na najwyższym poziomie, a Portal Pacjenta działa świetnie - umawiam przez niego wizyty i tak samo odbieram wyniki badań.

Gość jofka

uważam, że portal pacjenta lux medu i ogólnie usługi lekarskie online to super rozwiązanie, tak jest zdecydowanie szybciej, bezporblemowo i bezstresowo człowiek nie musi się denerwować, że nie może dostać sie do lekarza w preferowanym dla Nas terminie