Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlecznaKanapka

poznajesz fajną laskę, ale gdy się uśmiecha okazauje się żą ma aparat ortodont.

Polecane posty

Gość mlecznaKanapka

Co robisz w takiej sytuacji? Rozumiem że dla stałych związków to nie robi problemu ale co z nowo poznanymi

Gość guzik_z_petelka_
ja nosze i jestem atrakcyjna i nikt nie zwraca uwagi :P

Gość EJjjj
A mi się właśnie podobają takie dziewczyny, nie wiem dlaczego tak mam, ale tak jest :)

Gość spoko 88888
sama mialam aparat i w tym czasie gdy nosilam poznalam chlopaka i jakos tak wyszlo ze bylismy razem pozniej, wiec niczym sie nie przejmuj :)

Gość lilika
Pomyśl jakie bedzie miała piekne ząbki jak sciagnie aparat :). A pprzeciez i tak tego nie widac.

no to co że ma aparat ja też mam i co jestem gorszy aparat się nosi max 2 lata :) więc gościu wyluzuj pozatym to świadczy dobrze o dziewczynie bo przynajmniej DBA O SIEBIE

nic nie robię bo sytuacje że kogoś poznaję jest nie realna :D ale jak już to pewnie myśle że ma straszne kompleksy z powodu aparatu jak chce się jej uśmiechać do kogoś tak \"atrakcyjnego\" i \"interesującego\" jak ja 🖐️

Gość mój uważa że aparat
na zębach jest sexy, naprawdę :) Żałuję, że sama nie mam :D Czubek ;)

to rozumiem przez ten topik że autor ma na myśli takie coś jak ktoś ma aparat orto to najlepiej niech siedzi w chacie :O a tak na poważnie nawet se niezdajecie sprawy ile fajnych lasek i facetów nosi aparaty orto :)

ja Wam moge opowiedziec jak to jest z perspektywy posiadajacej aparat. Ktos sie patrzy. To mile- jest fajnie. Dajmy na to jestesmy sobie na imprezie . Tanczymy sobie tanczymy . To moj czas- by pomimo rozmowie (przy ktorej aparat mogl zostac niezauwazony) czas na poslanie wielkiego usmiechu ujawniajacego aparat. Zdarzylo sie ze po 2 minutach uciekl takowy osobnik. Wrażenia: Ulga! oj ulga. W koncu po co komu aż taki próżniak?:D

Gość mlecznaKanapka
dla wyjaśnienia- jestem kobietą ,jestem singlem i w poniedziałek zakładam aparat.... i trochę sie boję że przez dwa lata będę sama :)

ja Wam moge opowiedziec jak to jest z perspektywy posiadajacej aparat. Ktos sie patrzy. To mile- jest fajnie. Dajmy na to jestesmy sobie na imprezie . Tanczymy sobie tanczymy . To moj czas- by pomimo rozmowie (przy ktorej aparat mogl zostac niezauwazony) czas na poslanie wielkiego usmiechu ujawniajacego aparat. Zdarzylo sie ze po 2 minutach uciekl takowy osobnik. Wrażenia: Ulga oj ulga. W koncu po co komu aż taki próżniak?:D Innym razem mamy światło dzienne. Podchodzi osobnik nr2! Zdobył się na odwage podaje reke "czesc ... yy.. Mam na imie piotrek :)" podaje reke przedstawiam sie a osobnik .. odchodzi od razu! czyz to nie zabawne?:D

mlecznaKanapka ............ zakładaj aparat i się nieprzejmuj ja już mam pół roku i jest spoko a ty ile masz latek i jaki zakładasz metal czy kosmetyczny

Gość mlecznaKanapka
NWA- nie pytaj , dość dużo mam lat....

oj mleczkakanapka nie martw sie:) Są tacy co sobie wrecz jak widzisz cenia aparaty, Sa tacy co traktuja to jak tredowatosc- ale czy to dobrze swiadczy o czlowieku? to neutralna sprawa! a w calowaniu przeszkadzaja ponoc te zakladane od odwrotnej strony zeba (bo i takie teraz sa - dla wstydliwych:)) PS. tez mialam poczatkowo wieeele tego typu obaw. Zobaczysz ze da sie oswoic:)

Gość ech życie...
ludzie, a co to za problem, aparat na zębach ? chyba zaczynam się starzeć, bo mnie coś takie " problemy " śmieszą

mleczna - na zdrowiu i urodzie jest topik zakładam stały aparat... poczytaj :) masa osób ma aparaty, umawiają się na spotkania nawet - ci z topiku i w ogóle - rodzinna atmosferka :) aparat świadczy o dbaniu o zdrowie

Gość mlecznaKanapka
NWA- ja mam "tylko" 31 lat :) i zakładam apart. Nigdy nie jest za późno żebywyleczyć się z kompleksu i ...wady zgryzu