Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z kasaaaaa

dziewczyny ile chcialybyscie za seks???

Polecane posty

Gość facet z kasaaaaa

wyobrazmy sobie taka sytuacje. Podchodzi do was facet i sklada wam propozycje ze zaplaci wam za seks lub za zrobienie laski :). Ile byscie chcialy dostac $$ za taka usluge. Tylko mi tu nie wyjezdzac mocherem prosze i wyzywania mnie od swini. Wiem ze niektore z was zgodzilybyssie na takie cos tylko istotnym elementem jest suma. Wiec prosze o wypowiedz :)

Gość hocek klocek
PORUSZAM TEN TEMAT BO JAK ZAUWAZYLAM JEST BARDZO DUZO OSOB KTORZY WYZYWAJA SIE W NECIE NA INNYCH LUDZIACH CHYBA ZA SWOJE ZLE HUMORKI, WYZYWAJA, GNEBIA ITP WCZORAJ AZ MNIE SZLAK TRAFIAL JAK NA JAKIMS TOPICU JECHALI PO KIMS. MOZNA WYRAZIC SWOJE ZDANIE ALE ODRAZU OBRAZAC NO SORRYY

Gość facet z kasaaaaa
Dodam, że ja obciągam za Snicersa, ale można się targować:)

Gość hocek klocek
Szamam końskie stolce:)

kasa za sex?! a co nie mozesz sobie znalesc za darmo? ja bym sie nie zgodzila wrecz obrazilo by mnie to i szczelila bym takiemu w gebe

Gość facet z kasaaaaa
widac ze odzywaja sie swietojebliwe i moherowe podszywy nie ma zadne odwaznej :o

a ty samych dziwek sie tu spodziewales? to nie to miejsce miejsce ktorego szukasz nazywaja burdelem tam podadza ci cene

Gość facet z kasaaaaa
Ja jestem na tyle odważny, że ciągnę czarnoskórym imigrantom na rondzie w godzinach szczytu:)

Gość facet z kasaaaaa
zenujace szmato pewnie jestes tlusta dupa i zaden facet cie nie chce tlusciochu i sie podszywaszz

Gość facet z kasaaaaa
Ja mam muskularne, wyćwiczone na wielu murzyńskich knażkach pośladki, które z dumą prezentuję na dworcu centralnym za łyk taniego wina i zagryzkę. Nieskromnie dodam, że mało kto jest w stanie się powstrzymać i nie wepchnąć pomiędzy nie swojego pala namiętności, na którym galopuję świszcząc niczym stara lokomotywa.

Gość fizyczna 32
nie wyplacilbys sie kolego

Gość Harda
Zaj... podszyw :-D ale sie usmialam hahaha