kasienka2391 0 Napisano Październik 10, 2007 tydzien temu w poniedzialek zaczelam uzywac pierwszy raz tabletek antykocepcyjnych bo dostalam w tym momencie okres i minely 9 dni i dalej mam okres (oraz dalej uzywam tabletek) ale to nie mam obfitego okresu tylko w sumie prawie go nie ma tylko od rana do wieczora musze uzywac wkladek higinicznych.... prosze odpiszcie dlaczego mam juz przez 9 dni krwawienie.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 nie martw się kobieto! ja zawsze jak zaczynam brać (często robię przerwy) mam takie krwawienie przez...cały miesiąc. nie ma się czym niepokoić, to normalne, często tak się zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 jeśli nic Cię nie boli, a krwawienie jest skąpe - wszystko jest okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 Musisz zażywać podwójną dawkę to będzie obfitsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmorousDesire 0 Napisano Sierpień 26, 2014 w ulotce masz info na ten temat, te plamienia to jest reakcja organizmu na nową sytuację hormonalną, przejdzie pewnie przy kolejnym opakowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 temat jest z 2007 roku więc autorka na pewno sobie poradziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach