Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna fanka Luśki

czy kupic telefon na abonament w promocji sie w ogole oplaca?

Polecane posty

Gość wierna fanka Luśki

kto za a kto przeciw? :classic_cool:

Gość wierna nadal
😭nooo.niech ktoś mowi..... ps.i sorry, ze nie pisze po polsku ale padam juz dziś:o

Gość wierna nadal
argumenty za 😭 po prawej argumanty przeciw - po lewej poproszę :classic_cool:

Gość wierna nadal
znaczy jak sie np.szukac bedzie pracy to się oplaca?? 😭 ..bo nie jestem pewna no...:o

wszystko zalezy od operatora plusy: -tanie telefony, ktre mozesz wymieniać co 2 lata... w promocji możesz trafić na telefon który kosztuje z 600 zł a obnizony jest do 120 zł... ja mam własnie takiego fona i jest niezawodny - mam darmowy numer do mojego skarba:D - nie musze sie martwić że nagle mi kasy zabraknie i strace kontakt z swiatem i np. zostane sama w nocy na dworcu i nie bedemiała jak zadzwonic po chopaka tate czy taksi;) minusy: -co miesiąc płace 70 zł - jak mi ukradną fona to moge mam duży problem:P:P

jak potrzebujesz fona żeby znalesc prace to nie wiem;) przejdź sie po operatorach oni ci doradza najlepsze wyjście;)

Gość wierna nadal
...bo ja tak trochę chyba z pazerności pytam, bo chce dostac minuty za te minuty z odebranych polaczeń...:P no i to szukanie mnie czeka...:o

Gość zaPOdupki zachodnie
w orange na pewno nie masz:D jesli juz to w play za pełne 2 odebrane minuty dostajesz jedną albo w erze, w tak taku, jak aktywujesz usługe za 2 odebrane minuty dostajesz jedna w sieci i na stacjonarne

Gość wierna nadal
dzieki za informacje;)👄

Gość wierna nadal
czyli reasumujac znaczy sie oplaca kupic w abonamencie tylko, zeby miec fajny telefon.... aha z Luską się nawet nie przywitałam jak nalezy, ale teraz to juz pewnie poszłaś... Lusi 🌻

Gość zaPOdupki zachodnie
abonament tylko zeby dostac fajny telefon, nic wiecej:D

Gość wierna nadal
no tak, ale fajny to czesto jest lepszej jakosci nie? a poza tym na starcie wychodzi np.200zl taniej...ja nie wiem, jakos nie mam zaufania do tych najtańszych telefonow glupia jestem, jak myslicie? :o

Gość wierna nadal
no dobra a patrzac na to od strony szukania pracy...czy takie np. 40zl sie wykorzysta w miesiac?

Gość ino ja
te 200 zł mniej wyrówna Ci się w droższych minutach wg mnie lepiej jest mieć tel. na kartę nie jesteś uwiązana żadnymi umowami zmieniasz go kiedy chcesz a i promocje też się czasem trafią

ja mam nokie 7360 w grudniu kończy mi sie umowa a telefon jest dalej jak nowy;) pozatym abonament nie jest tylko fajny bo możesz mieć fajny telefon;) dla mnie jest on idealny bo mam darnowe rozmowy do mojego skarba i na dodatek dużo sms i minut do wykorzystania;) wszystko zależy od tego co ci jest najbardziej potrzebne;)

Gość wierna nadal
sorki, musialam pogadac przez fon ;) polihymnia dzieki za odp.🌻 ino ja-->ale ja nie chcę zmieniac ciagle telefonu 😭

Gość wierna nadal
a mam jeszcze pytanie: jak sie kupi w promocji to mozna , ale nie trzeba go wymieniac po np.2 latach tak?

Gość ino ja
dokładnie...można ale nie trzeba:) ja Ci przecież nie każe ciągle zmieniać;) chodziło mi o to, że nie jesteś zwiazana umową no i zależy ile średnio miesięcznie wydzwaniasz jak mało to umowa raczej sie nie opłaca

Gość wierna nadal
planuje wydzwaniac wiecej niz dzwonie bo zaniedbuje rodzine przez to, ze oszczedzam na telefonie i chcialam to nadrobic ;(

Gość wierna nadal
dzieki raz jeszcze, ze mi doradziliscie ;)🌻 juz nie nudzę -milej nocki ;)🖐️