Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gteyuuju

Pytanie dotyczace fotka.pl

Polecane posty

Gość gteyuuju

mam pytanie. Jesli wejde na profil osoby z "gwiazdka" to ona widzi moj adres IP?

Gość parursko
nie widzi IP ale fotka jest dla zlamasow

Gość gteyuuju
ja nie mam profilu na fotce;) Chcialam zobaczyc profil kolegi i okazalo sie,ze ma ten z gwiazdka. Czy w takiej sytuacvji cos w ogole zobaczy? co bedzie mu pisalo? nie chcialabym,zeby wiedzial,ze go ogladalam;)

Gość gteyuuju
A co ten kolega zobaczy jak wchodze na jego profil bez logowania sie, czyli jako osoba spoza "kregu fotki"? ;):D

bez logowania mozesz wchodzic smialo, nic nie bedzie wiedzial ten biszkopt

a lepiej napisz o co chodzi, czy masz taka misje kiedys jak ja ze podgladalem jedna slicznotke co chwile?

Gość gteyuuju
Nie mam misji na podgladanie "biszkopta";) Po prost przypomnialam sobie o starym 'biszkoptowym" znajomym i chcialam zobaczyc jak wyglada po kilku miesiacach "tuningu" ;)

zeby sie to nie zakonczylo lozkiem lub slubem... bo ja mialem bardzo podobnie, tylko ciekawosc :)

Gość gteyuuju
Nie zakonczy sie;) To wiem na 100%;)

Gość gteyuuju
Nie jestem w zwiazku, ale wole byc sama niz z tym facetem. I nie chodzi bynajmniej o wyglad. Nie mam juz pytan odnosnie fotki;) Dziekuje za informacje, o ktore pytalam:)

Gość gteyuuju
"cos" czyli co??;)

no co?:) wszystko :) chociaz imie, co robisz na codzien, czy jestes szczesliwa:) ? sa to bardo wazne pytania:)

Gość gteyuuju
Na codzien pracuje a w weekendy studiuje;) Mam 24 lata i mozna powiedziec,ze jestem szczesliwa;)

mozna powiedziec? a dlaczego tak? ja tez mam 24 lata i jakos do szczescia mi daleko mimo ze obronilem licencjat i nawet orobta ok

Gość gteyuuju
"Mozna powiedziec", poniewaz zawsze moglo byc lepiej;) ale nie mozna miec wszystkiego chyba

wiesz zalezy o co chodzi, ja narazie daze do tego by miec jak najwiecje... i czy wychodzi hm... cos nie za bardzo :) nie wiem jak masz na imie? ogolnie pewnie jestes zalatana i czasu nie masz na nic..... no jedynie na popatrzenie na stara znajomosc;) ostatnio tez mi sie cos wbijo o kumpeli ktorej nie widzialem z 5 lat..... super, fajna, zajebisty charakter i .... wlasnie z jakims frajerem zalegalizowala..!

Gość gteyuuju
Kazdy chce miec jak najwiecej, ale nie zawsze wychodzi;) Mnie tez nie we wszystkim. Czy jestem zalatana? Od jakichs 2 miesiacy-tak, wczesniej raczej nie-wakacyjne obijanie sie na calego;)

he.. czyli nocne mitingi, picie, zabawa... no ladnie:) oj to ja niestety czasu nie mam od 3 lat i nie zanosi sie bym mial! a jakos szczegolnie spedzone woolne? moze akurat cos milego czy smiesznego pamietasZ?

Gość gteyuuju
Z nocnymi mitingami i piciem na calego to duze wyolbrzymienie;) ja bym to nazwala zwyklym lenistwem i tego mi bylo trzeba po 2 latach bez urlopu;):D

oo jak ladnie! dobrze, sluchaj a sama jestes, czy niestety ktos tam Ciebie przesladuje? ogolnie dlaczego jestes tak z wszystkiego zadowolona?

Gość gteyuuju
Ogolnie to jestem sama i od jakiegos czasu nikt mnie nie przesladuje;) Nie jestem zadowolona ze wszystkiego. Jestem po prostu umiarkowanie szczesliwa;)

he.. no dobrze jak tak mowisz tak napewno jest:) dobrze milo Monika ale lece spac, bo jestem niedyspoonowany, jesli uwazasz ze jestem przekozacki :) to milo jak napiszesz jakiegos maila:) dobranoc~!

Gość gteyuuju
Nie wiem niestety czy jestes przekozacki, ale fajnie by bylo gdybys byl;):D Kto wie-moze napisze;) dobranoc

he, w pewnym sensie jestem, to zalezy jaki mam akurat humor:) zapraszam!