Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozza

jakie to mile uczucie dostac kwiaty od faceta

Polecane posty

Gość zozza

po tylu latach samotnosci:)

Gość Pozdrawiam. Judyta
no jakie? opisz, bo w moim przypadku nie spotkałam faceta, który zainwestowałby choć w jednego skromnego kwiatka. Od lat.

Gość zozza
bukiet roz czerwonych... nie martw sie, w koncu dostaniesz:)

ja tam często dostaję. wystarczyło zamienić nieudacznika na prawdziwego faceta

Gość jakie to wszystko
wydaje sie proste....

czerwone, długie róże, zwłaszcza w dużej ilosci, źle mi się kojarzą, swego czasu dostałam takowe na przeprosiny od eks, co za bezczelny gest...

Gość Pozdrawiam. Judyta
Ja bym chętnie przyjęła jakąś różyczkę albo nawet maleńki bukiecik drobnych kwiatków od jakiegoś miłego faceta. Ale prosić nie będę , obejdzie się. Jak nie z serca i nie z własnej inicjatywy, to nie chcę. Zozza: myślisz, że jeszcze dostanę?

Gość zozza
dostaniesz, ja czekalam az 4 lata bo moj byly to nigdy nie traktowal mnie powaznie jak rzadko dostajesz kwiaty to bardziej doceniasz:)kwiaty wreczane raz w tyg to nie to samo

co Ty mówisz? czyli ja sobie przypomni raz na rok to jest ok? a jak daje co tydzień to gbur jakiś??

Gość zozza
jak tkos powtarza slowa kocham cie 10 razy dziennie plus obsypuje cie kwiatami non stop to jakos nie kojarzy mi sie to z dojrzaloscia... slowo kocham cie wypowiedziane czasami i kwiaty np raz na miesiac to piekny gerst

ja tam wolałabym słyszeć te słowa i dostawać kwiaty codziennie, nie od święta, z łachy

mój na szczęście nie powtarza 10 razy dziennie a kwiaty dostaję spontanicznie i w nieoczekiwanych momentach. czasem jest to raz na miesiąc a czasem częściej. M w ten sposób okazuje jak kocha i docenia. ale jeśli przynosił by codziennie też było by to piękne. i Tobie też by się podobało, ale że nie dostajesz ich codziennie to musisz twierdzić że to głupie i niedojrzałe.

Gość zozza
gdyym dostawala kwaity codziennie to bym czula sie glupio, ze facet wydaje tyle kasy na to...

a co do facetów, którzy nie potrafią mówić, że kochają - robią to b. rzadko - na takiego bym uważała. to, że mówi rzadziej i rzadziej kwiaty przynosi nie znaczy że bardziej docenia. ale Ty pewnie dałaś sobie to wmówić

Gość zozza
tez bym uwazala na takiego kto powtarza codziennie te slowa az do znudzenia...

Gość zozza
lulu81 a ty co dajesz swojemu facetowi? on daje ci kwatya ty sprawiasz mu jakies niespodzianki czy tylko czerpiesz przyjemnosci?

oczywiście, że sprawiam mu niespodzianki. nie wiem skąd przypuszczenie, że tylko coś od niego borę?? daję mu też siebie ui to jest najważniejsze dla niego. my potrafimy się cieszyć sobą. kwiaty to dodatek ale jakże miły - sama wiesz

a i jeszcze jedno - myślisz, że on oczekuje czegoś za te kwiaty?? NIE - daje je w wyrazie szacunku, miłości i radości. ja też nic nie oczekuę - jedynie wyrazu zadowolenia na twarzy. ale tak czy siak uważam, że tylko prawdziwi faceci potrafią dawać (Coś z siebie)

Gość zozza
jakie np niespodzianki?

Gość elegancki facet
Judyta----> Ode mnie: 🌻🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 Życzę miłego popołudnia i ładnego uśmiechu na buzi :)

Gość 233232
ja dostałam od swojego byłego -róże-później powiedział ,że była tania i żebym sobie nie pomyślała za dużo ...

Gość gość
Świetny prezent - http://www.roseduchateau.com A każda kobieta kocha dostawać kwiaty i nie ma w tym niczego zaskakującego. Przede wszystkim zwracajcie uwagę na fakt, że kwiaty muszą być piekne, a takie otrzymane od kuriera robią jeszcze większe wrażenie.