Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ex London Girl

Pierwsza randka po 2-letnim, nieudanym związku!

Polecane posty

Witajcie, Nie bede przynudzac i napisze zwiezle. Bylam 2 lata w zwiazku, zareczona, zakochana, jednak od 5 miesiecy jestem sama. W zeszlym tygodniu poznalam chlopaka. Wydaje sie interesujacy, zabawny, inteligentny, ale i tu pojawia sie ALE!!! Otoz, niedawno awansowal i ciagle gada o swojej pracy, karierze... w rozmowach telefonicznych, na gg...powtarza, ze dla Niego najwazniejsze sa: kariera, kasa i rodzina.(niezla kolejnosc) A ja mam troche inne priorytety. Mnie kasa nie interesuje, owszem jst potrzebna, ale to nie wyznacznik wszystkiego, kariera tez nie jest u mnie na I miejscu. Nie wiem, czy mam sie z Nim spotkac, czy tez dac sobie spokoj. Poradzcie!!!

Gość chętnie doradzę
Zapytaj go koniecznie, na którym miejscu jest u niego seks, bo w tej kwestii powinniście być zgodni. Co do punktów, o których wcześniej napisałaś, wszystko jest OK, facet powinien być właśnie taki!

Gość chętnie doradzę
Moim zdaniem nie jest ważne, na którym miejscu jest ten seks, liczy się głównie to, abyście byli w tej kwestii zgodni. Chyba nie trzeba tego szerzej wyjaśniać. A co do wartości "kariera, dom, rodzina", to zgodność moim zdaniem nie jest konieczna, chyba nawet niezbyt pożądana. Rola kobiety i mężczyzny jest po prostu różna.