Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie syrenka

prztylam sporo po ciazy jest mi z tym zle

Polecane posty

Gość juz nie syrenka

Jestem 3miesiace po porodzie schudlam 10kg .przytylam 25kilo :( nikomu nigdy nie powiedzialam ile mi sie przytylo :( ,bo jestem troszke podlamana :O Ciesze sie,ze jestem matka nie pomyslcie,ze jestem zalamna i ze sie nie ciesze moja coreczka tylko poprostu nie moge patrzec jak moje cialo sie zmienilo :( Mam rozstepy spodniczki musze nosic za lydki,bo az tak mi popekala skora :( Spodni nie moge na siebie znalezc :( Uda wielkie tylek tez 😭 jak patrze w lustro jestem zalamana :( Walcze ze soba i mam nadzieje,ze mi sie uda i,ze kiedys bede mogla pomoc innym kobietkom,ktore beda mialy ten sam problem Mam do Was pytanie jak sobie radzicie z tego typu problemami :) Bede wdzieczna za wszelkie wskazowki :)

Gość Wiem że to pewno jest
bardzo stresujące, ale zobaczysz, schudniesz jeszcze i znów się będziesz sobie podobać. Ja w ciąży tyję malutko. 31 tc i 5 kg do przodu, ale też nie jestem kobietą fantastycznie piękną. Uszy do góry!!!:)

Gość i znowu ta sp...mgla
poczekaj troche :) ja w ciazy 80 kg wazylam a teraz...45 :) czasu Ci trzeba

Gość juz nie syrenka
Chcialam zoabczyc jak to inne kobiety mialy :) ,bo moze by mnie to podbudowalo co poczytam :D JEJKU jak ja bym chciala juz wrocic do wagi :)

Gość ja w dniu porodu
wazylam 85kg, przed ciaza 57 a juz pol roku po ciazy 60kg teeraz waze tyle co przed ciaza a nawet 3 kg mniej

Gość i znowu ta sp...mgla
poczekaj jeszcze troche na zregenerowanie organizmu po porodzie i wez sie do roboty mozesz np ogladac TV i chodzic na steperze :)

jak czytam Was dziewczyny to az boję się jak to bedzie ze mna. w rodzinie tendencja do tycia, ja też szybko przybieram. Narazie nie jestem w ciązy i nie planuje, ale nie chcialabym byc takim rózowiutkim wieprzykiem z prosiaczkiem u boku... :O Są jakies sposoby zeby nie przytyc az 20 kg? Cwiczyć pewnie sie nie chce, a ograniczac czy dietowac raczej niezdrowo... Jak to jest ze jedna tyje 5 a druga 35? jak bedzie ze mna?

Gość magitka
tym ktore duzo w ciazy nie przytyly wydaje sie, ze jak ktos przytyl20kg to musial zrec na potege. Moja siostra przytyla wlasnie 20kg i w ogole sie nie przejadala. Jadla jak zwykly czlowiek, od czasu do czasu cos slodkiego jak kazdy.

Chyba każda kobieta po porodzie przeżywa to co Ty ... ze mną nie było inaczej ... Bardzo cieszyłam się dzieckiem ale jak tylko spojrzałam w lustro to płakać mi się chciało :( Już nie wspomnę o tym, że na myśl o bliskich kontaktach z narzeczonym ogarniał mnie wstyd i strach. Przed ciążą ważyłam ok.58kg przy wzroście 170cm ... przez całą ciążę przytyłam 27kg czyli w dniu porodu ważyłam ok.85kg :o Zaraz po porodzie strasznie przejmowałam się swoim wyglądem ale potem zajęłam się dzieckiem i strałam się wmówić sobie, że są rzeczy ważniejsze od wyglądu (choć nadal bolało mnie że tak wyglądam) ... Teraz moja córeczka ma 7 miesięcy a ja nawet nie wiem kiedy już prawie odzyskałam dawną figurę (zostało mi ok.5-7kg do zgubienia). Zaczęłam się smarować balsamem ujędrniającym i skóra znacznie się poprawiła :) Zmieniłam kolor włosów z blondu na szatyn i moje włosy wyglądają o wiele lepiej i zdrowiej :) W przyszłym tygodniu planuję kupić sobie karnet na solarium żeby od czasu do czasu się poopalać ... no i nie będę już blada jak trup :) Zobaczysz, że sama się nie zorientujesz jak Twoje ciało zmieni się na lepsze. :) Życzę powodzenia i nie martw się ❤️ Chyba każda matka to przechodziła :)

Gość ja w dniu porodu
ja strasznie zaczelam puchnac od 7 miesiaca ciazy woda mi nie schodzila nie tyle co przytylam w sensie tluszczu i obzerania sie ale strasznie spuchlam na dloniach, twarzy ,rekach wszedzie a po ciazy wszystko wrocilo do normy ale potrzeba czasu to w koncu 9 miesiecy sie zbieralo a nie jeden dzien