Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaolunia89

PryZma GiVenchy!!!Czy warto?????????POMOZCIE!!!!!!!

Polecane posty

Gość malaolunia89

miniurl.pl/pryzma_givenchy Warto kupic ten puder??? naczytalam sie dobrych opinii na wizazu i chce go kupic;) zatanawiam sie nad brazujacym na lato, mam cere mieszana czy sie sprawdzi???

Gość lois-u
uzywam wersji brazujacej i jest swietna:)

Gość Glosuj_ostatni
teZ uwazam ze sa bardzo dobre!lepsze od meteorytow guerlain!

Gość ruch pomaranczowych
ja mam bezowy i uwazam ze jest super:) mam juz go dlugo:)

Niestety....są ŚWIETNE. Niestety, bo jakby nie były nie musiałabym zbierać kasy na następne opakowanie...a tak...;)

Gość orety90
to prawda sa super:) uzywam ich juz dlugi czas i nie ma mocnych:)

Gość rany_julek
mam bezowy:)

mam sypkie pryzmy elegant beige i, podobnie jak guerlain meteoryty beige chic, polecam je do wykonczenia makijazu i nadania naturalnego wygladu. Ale jako glowny puder warto wybrac np. EL Lucidity albo Clinique Blended Face powder. pozdrawiam :)

Gość fredek-mistek
:)zgadzam sie

Gość jurko90
a do cery mieszaej pasuje?

Gość danka_sroga czarna
mam cere mieszana i sie sprawdza;)

Gość venus_nad_morzem
Warto!!!!!!!!!

Gość fredek-mistek
mam brazujacy:)

Gość danka_sroga czarna
sa bardzo wystarczajace:)

Gość opisujemi
wie ja mam juz bardzo dlugo..6miesiecy uzywam codziennie i nadal mam cale opakowanie;)

Gość ruch pomaranczowych
tak polecacie wiec zamowilam brazujacy:) w tym sklepie maja fajne ceny:)

mają a na www.strawberrynet.com - zdarzają się jeszcze fajniejsze ceny pryzm - tylko trzeba się zaczaić i upolować :D

Gość Glosuj_ostatni
nie mam co robic tylko polowac po zagranicznych sklepach;/ polski sklep, dobre ceny..wole im dac zarobic niz jakims wietnamcom..o tak...jak cena taka sama.. glupi jestescie ze zamiast polskie biznesy, wspieracie zagraniczne zeby 2zl mniej zaplacic;/brak slow;/

yyyy...:) niech polskie sklepy lepiej zadbają o klienta, to klient zadba o polskie sklepy - a robienie zakupów pod kontem narodowości właściciela to już skrajny rasizm. Kupuje tam gdzie mi się bardziej opłaca, ja zarabiam i ja wydaje - a na strawberrynet - przesyłka do Polski jest darmowa. Czy tak samo w POLSKIM sklepie beautyfly?

Gość Glosuj_ostatni
jesli bys przeczytala to zobaczylabys ze jest DARMOWA!!!!!!! Jak w wiekszosci sklepow polskich!!!! skrajnym debilizmem jest kupowanie od wietnamcow (wszystko podrabiaja) a szczegolnie dobrze podrabiaja opakowania!!!a co jest w srodku..hmmm:)) ale tacy jak ty na pewno nie daja sie na takie rzeczy nabrac:))hahahahah

to miło że jest darmowa :) Pani Agnieszko (głosuj_ostatni) - reklamowanie własnego sklepu w tak agresywny sposób jest naprawdę BEZ KLASY, a internet nie jest aż tak anonimowy jak się pani wydaje...A sklep strawberrynet nie sprzedaje podróbek, no i chyba z geografi to pani 5 w szkole nie miala (to apropos tych \"wietnamców\" - proszę sprawdzić na mapie gdzie leży Hong Kong).

ja nie wiem gdzie te polskie sklepy z darmowymi wysylkami :o ja kupuje w roznych aptekach, perfumeriach i sklepach z kosmetykami naturalnymi i standardowo place 6zl za przesylke zwykla a 11zl za pobraniem. W perfumerii lumiere jak przekrocze pulap 300zl bodajze to mi wysylaja gratis kurierem :)

Gość lolilou
a ja kupuje w polskich sklepach i powyżej 100zl zazwyczaj jest przesyłka gratis!!!!!! a na truskawce nie kupuje bo po co:)

Gość lolilou
a co do wietnamcow;) Truskawka wiekszosc towarow sprowadza wlasnie z Hong Kongu:)

to może inaczej - a hong kong w granicach jakiego panstwa lezy?:D Po co - bo jest taniej - po to. A na beautyfly przesyłka nie jest darmowa - po co kłamać? :) dla mnie EOT jeśli chodzi o sprawy sklepowe - każdy kupuje gdzie chce.