Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie jest tak pieknie

Cebula na trądzik

Polecane posty

Naczytalam sie na forum o cudownym dzialaniu cebuli na pryszcze i wczoraj ostro zabralam sie do roboty. Starlam cebule i zaczelam nakladac na twarz i wiecie co? -Myslala, ze mi oczy wyjda z orbit!!! Przecie ztego nie da sie wytrzymac! Jak obieramy cebule to juz nam wzrok odbiera a co dopiero chodzic w takiej papce na twarzy przez 10 minut? Napiszcie drodzy uzytkownicy cebuli jak dajecie rade?

Mialam ta papke ok 5 sekund na twarzy i dzis buzia tak smierdzi mi cebula, ze nie moge sama z soba wytrzymac!!!

Gość popopopopopopopopopo
nakladaj tylko na miejsca zmienione chorobowo,pozostala czesc twarzy posmaruj sokiem (lekko) ja sie wyleczylam cebula max dwa tyg sie leczy czego sie nie robi dla urody:)

?????????????///

Gość oczy się zamyka
5 min da się wytrzymac. tak jak ktos napisal, papka na syfki a reszta sokiem. Wczoraj tez to robiłam, a dzis widzę rezulataty:) buzia wcale nie smierdzi i nawet wczoraj nie smierdziala wieczorem (kazalam ją obwąchac;) ) poza tym moża używać cebuli gotowanej

Gość oczy się zamyka
cebula nie parzy:P nie musi być gotowana. a tej cebuli nie trzeba ścierac. można pocierac twarz np.połowką albo plasterkiem.