Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlennka

KIEDR PODZIĘKOWANIA DAL RODZICÓW ?? W DOMU CZY NA SALI?

Polecane posty

na sali... rzecz jasna... może jakieś przemówienie i dedykacja dla rodziców.. :)

też uważam że na sali, uroczyście przy wszystkich zebranych gościach.jednak czy można uniknąć tego beznadziejnego tanca w kółeczku z rodzicami przy piosence \"Wspaniałych rodzicół mam\"?czy mozna zadedykowac piosenke i zatanczyc w parach kazdy ze swoim małżonkiem?w kółeczku z rodzicami to tanczyłam mając 5 lat...

My z mężem nie robiliśmy podziekowań i nie słyszałam żeby ktoś z mojego otodczenia robił podziękowania dla rodziców. Ale jak już bym miała zrobić to tylko w domu np na drugi dzień a nie w czasie wesela.

u nas nie tańczą w kółeczku... :) tańczą rodzice w parach... i młodzi :)

Gość takajakasa
ja uwazm ze to jest bardzo wzuszajacy momen i mi jest to bez roznicy czy ja tancze w kuleczku czy w parach

Gość uppppppppppppppppppppp

eta: to mnie pocieszyłaś.mam nadzieję ze rodzice nie beda miec nic przeciw temu jesli tez tak zrobimy.u nas w rodzinie i u znajomych zawsze wygładała to tak samo...

Gość bladolica
ja byłam ostatnio na slubie i młodzi składali podziękowania w kościele, było to bardzo wzruszające, prawie wszyscy płakali. Ja też :)

Gość my skladalismy w domu
rodzice nie zyczyli sobie pokazowki na sali mialo byc intymnie-a nie wsrod babc cioc i kuzynek- i bylo zrob jak uwazasz, mozesz *w domu np kolacyjka z dobrym alkocholem *w Kosciele * na weslu

Gość asiosa
no dobrze, tanczenie w parach jest super, ale co zrobic, jak nie ma 2 mam i 2 ojców??? ja jestem za sala tylko nie przy tym kawałku...ehh podziekowanie w kosceile tez juz widziałam bardzo wzruszajacy moment

hm moze obrazowo powiem tak mojej kolezanki mama nie zyje ona tanczyla z ojcem a rodzice mlodego razem, moze u was nie znam sytuacji z rodzicami zatanczcie

a powiedzcie mi kiedy są te podziękowania w kościele??po mszy z ambony do mikrofonu żeby wszyscy słyszeli czy pprzed składaniem zyczen??nigdy takich nie widziałam ale bardzo mi się pomysł podoba:) wręczali im wtedy też jakies pamiątkowe upominki??

uzgodnijcie z ksiedzem zapytajcie sie go co i kiedy chyba ze na forum ktos podpowie:)

Gość a mnie przeraża
dziękowanie rodzicom na weselu.Kiedys tego nie było i wszyscy byli szczęsliwi, a teraz jakaś dziwna moda nastała...najgorsze jest to że jeżeli nie zrobie takich podziekowań jak u rodziny na weselach to poczuja sie pewnie urażeni, a inni beda szeptac dlaczego nie bylo podziekowań....

Gość a mnie przeraża
no i myśle ze juz najlepiej w domu dziekować.Na filmie bedzie to widoczne i nikt nie bedzie gadał ze rodzicom nie podziekowalismy

... niech se gadaja to jest twoje wesele, moj maz tez chcial na sali ale sie dogadalismy ze nie i za tydzien bylismy u kolezanki na weselu z podziekowaniami i moj sam mi potwierdzil ze by nie chcial bo sie sam przekonal ze to bylo sztuczne, kurcze robcie jak chcecie czemu o wasz jedyny dzien pytacie sie obcych:) kazdy by chcial inaczej jedni beda za drudzy przeciw wyluzujcie na spacerek lub kolacyjke z przyszlym mezem nie wariowac az tak bo slub ;)

Gość a mnie przeraża
tak uważam ze dom to najlepsze miejsce na jakiekolwiek podziekowania.