Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczka22

Vobis polecam!

Polecane posty

Gość janeczka22

chciałam kupic sobie laptopa, ale ja jestem całkowicie zielona w tym temacie ,ale znajomy polecił mi sklep Vobis.Kochane rewlka,jak tylko macie problem z zakupem sprzetu bo poprostu malo sie znacie na tym temacie jak ja to tam sa naprawde wspaniali sprzedawcy którzy doradza Wam jak w zadnym innym sklepie.a towar z perwszej półki.

Gość krzys miskus
co do Vobisu to jest to dla mnie najlepszy sklep ze sprzedtem.Zawsze kupuje tam ,poniewaz wiem ze zostane profesjonalnie obsłuzony a sprzet jest najlpeszej jakosci.

Heh, jak dla mnie to rewelacja to to nie jest :O Byłam tam kilka razy i jakoś panowie w sklepie potraktowali mnie stereotypowo i kit wcisnąć chcieli.. A tu taka niespodzianka, że jednak co nieco wiem w temacie :D

Gość light22
no to i ja sie dopiszę, ze w Vobisie zostałem obslużony na najwyzszym poziomie.Wielki szacun

Gość licza sobie za marke
jakby bylo za co :O laptopa mozna ewentualnie jeszcze tam zakupic choc i w innych znajdziesz swietnew promocje z fajnymi parametrami

Gość seeeoo
ale w Vobise musze Ci powiedziec maja rewelacyjna obsługe a to duzo daje bo az sie z checia tam kupuje,