Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccoca_butter

pomocy...

Polecane posty

Gość ccoca_butter

Jejciu.. pomocy... :( Mam pytanko.. czy po abletkach piersi powiekszaja sie od razu ? czy to mozliwe , ze dopiero po kilku miesiacach odczuwam bol? Biore yasmin od 6 miesiecy... nigdy nic nie bolalo.. od kilku dni mam strasznie obolale piersi... boje sie czy to nie ciaza... :( w tym miesiacu ominelam 1 tabletke ... bylam z tym u lekarza.. w razie czego proszac o postinor.. Lekarka stweirdzila , ze nie ma obaw.. Ze jesli jednej sie nie wezmie nie ma obaw..

Gość ccoca_butter
niech ktos cos napisze... moze wiecie cos na ten temat... prosze :(

Gość ccoca_butter
nikt nic nie wie? :(

Gość ccoca_butter
prosze... :( niech ktos sie podzieli swoim doswiadczeniem jesli takie zwiazane z tabletkami ma... :( prosze.. :( bede cholernie wdzieczna..

Gość łączenie tematów**************
18:02 papierosnica Zrób test i nie panikuj. Mnie też zaczęły strasznie boleć po jakimś czasie dopiero, więc może to teraz dopiero Twój organizm się buntuje? Spokojnie. 18:04 ccoca_butter naprawde? mnie wlasnie teraz tak bola..w czesniej nic , a nic... tez tak mialas./ koncze opakowanie za 2 tabletki.. czy to mozliwe , ze przed okresem tak sie powiekszyly mimo tabletek?

Gość ccoca_butter
papierosnica... wejdz jeszcz e... :(

Gość ccoca_butter
nikt juz nic nie napisze? :( :( :( :(

możliwe,że właśnie organizm zaczyna się bronić albo może zmień tabletki. ja kiedyś brałam Diane 35 po jakimś czasie też jakieś 5 miesięcy strasznie bolały mnie piersi były jak balony wręcz ,a do tego spadło mi libido i odstawiłam bo nie było sesnu się katować skoro ochoty potem nie miałam.

Gość ccoca_butter
mar---gerita - slicznie dziekuje za odpwoeidz... ja sie jeszcze denerwuje ta opuszczona jedna tabletka... :( mam nadzieje ,z e jest tak jak piszesz, ze organizm sie buntuje.. ja po prostu po raz pierwszys lusze, a wlasciwie czuje na wlasnym ciele skutki tabletek po takim czasie... zwykle jesli jakies byly u kolezanek pojaiwaly sie one na samym poczatku brania.. :(