Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIDZIUS++++++++++

KŁUCIE LEWEGO JAJNIKA-CIAZA????????????

Polecane posty

Gość DZIDZIUS++++++++++

OD WCZORAJ BOLI MNIE LEWY JAJNIK (NAPRZEMIENNIE Z PRAWYM) JESTEM W 15 DNIU CYKLU,ALE OD 4 DNIA REGULARNIE KOCHALAM SIE Z MEZEM CO SADZICIE?POMOZCIE

Gość DZIDZIUS++++++++++
POMOZCIE!!

Gość killbilllllll
moze byc ciaza

ciąża jak nic, mnie obydwa jajniki kłuły już jakiś tydzień przed zapłodnieniem

Gość hrabini
linea ja rozumiem ze dziwne pytanie i troche smieszne laska zadala ale moze nie przesadzaj ok?:(

Witam was... ostatni okres mialam 25 Lipca..( Okres mam praktycznie zawsze regularny) Wspolzylam z chlopakiem w dni plodne , bardzo chcemy miec dzidziusia... Okres spoznia Mi sie dwa dni.. mam teraz bardzo nabrzmiale sutki.. Piersi ogolnie bola Mnie troszekne co zazwyczaj bola Mnie bardzo ze nie moge ich dotkac przed okresem. Bole jajnikow miewam pare dni przed okresem wtedy juz wiem ze okres sie zbliza... ale teraz nie mam boli tylko dzis kuja mnie jajniki... mysle ze to jajniki!? najbardziej to odczowam jak wciagam bruch lub sie wysilam a nawet jak nacisne to kuja.. do tego jestem ostatnio bardzo spiaca.. najchetniej spalabym caly dzien i noc.. a co Mnie najbardziej nie pokoji to to, ze miewam swedzenie pochwy... raz juz kiedys tak mialam przed samym okresem ale zaraz jak dostalam okres to Mi to swedzenie minelo... teraz tez juz z dnia na dzien jest lepiej ale jeszcze troche swedzi.. nie wiem co to jest? I od jakis 2 tygodni bardzo duzo jem.. przytylam 5 kilo..Chcialam zrobic test ale Nie wiem czy test tak szybko wykaze.. Dni plodne mialam gdzies tak 11,12,13 sierpien. i teraz to byl minol tydzien.. nie wiem czy to nie za szybko.. ale mysle ze jak bym miala byc w ciazy to okres sie nie pojawi... mam zazwyczaj regularny okres... przedwczoraj i dzis zauwazylam ze mam male brazowe plamienie.. brzuch mnie nie boli tylko caly czas trzyma mnie taki skurcz, klucie jajnikow.. najbardziej jak wciagam brzuch... prosze o szybka odpowiedz... moze mi cos poradzicie lub bylyscie w podobnej sytuacij ?

meinschatz coś tu nie pasuje z dniami płodnymi i terminem okresu. Nas moje oko masz jeszcze kilka dni do terminu @. Jak wyznaczałaś dni płodne? Temperatura, śluz? Teoretycznie jeśli jesteś po terminie ?@, możesz zrobić test, ale jeśli zaszłaś 13sierpnia, to jeszcze 3dni

Gość wy naprawde jestescie
takie glupie czy tylko udajecie? zwlaszcza autorka :O dno po prostu i metr mulu. Odpowiadam na pytanie autorki w 2 punktach 1.tak, mozesz byc w ciazy 2. Nie nie jestes w ciazy. zadowolona jestes autorko?

Jesli okres Mi sie przesowa bo mam zwykle co 28 dni... to i dni plodne wtedy inaczej sie liczy... nastapiaja wtedy pozniej !! i tak jak napisalam tak wlasnie jest dobrze!

Gość o ile pamiętam
to już wczoraj chciałaś robić test. Na co więc czekasz?

Nie robilam wczoraj jeszcze testu bo najlepiej zrobic trzeba bylo od rana.. ale dzis niestety jeszcze nie moglam... zrobie jutro.

Gość o ile pamiętam
a poza tym skoro cały czas masz wątpliwości to czemu nie trzymasz się jednego tematu tylko dopisujesz się do wielu tematów. Załóż sobie jeden i się go trzymaj. A tak to wcześniej coś piszesz a za chwilę inny temat i od nowa wszystko.

Gość jeliiiiiiiiiii
a w czym my ci tutaj mamy pomóc dziewucho ??? tak ciezko zrobic test???? my nie wrózki przeciez ani ajsnowidzki rozumiesz

no to po co tutaj wogole wchodzicie i z ludzmi piszecie??? jesli wy niczego nie wiecie? Jesli macie zamiar kogos typlko wkurzac to lepiej jak nie bedziecie komus tylka zawracac!

Gość jeliiiiiiiiiii
nie no a skad my mamy to wiedzec??? po co zadajesz takie glupie pytania idz do ginekologa jak masz problem albo zrób test co do cipy ci mamy tutaj zajrzec czy??? no ludzie ile ty masz lat?5:ONAPISZE TAK JAK KTOS NAPISAL: 1,CIĄŻA 2,NIE CIĄŻĄ PROSTE ,PROSTE!

Gość o ile pamiętam
odpisywałam ci wczoraj -napisałam ci to co wiem i teraz po prostu nie chce mi sie szukać tamtego tematu. Dlatego zaproponowałam ci trzymanie się jednego topiku. No ale ty jak widzę tak jak i wczoraj tak i dziś jesteś bardzo przyjaźnie nastawiona do świata i czepiasz się gdy człowiek ci chce coś doradzić. Trudno, nie będę się pchać gdzie nie dość ze nie podziękują to jeszcze ochrzanią za pomoc. :O

Gość jeliiiiiiiiiii
meinschatz to se zastanow o co ty pytasz !!!!!! bo zadajesz glupie pytania to ludzie ci tutaj pisza glupia odpowiedz zachowujesz sie jakbys miala lat 5

Gość nie iwesz coooo
to takiego jest TEST CIĄZOWY???