Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skiereczkaaa87

do wysokich dziewczyn

Polecane posty

Gość skiereczkaaa87

Otoz jestem wysoka osobka poniewaz mam 181 cm wzrostu. Moj facet jest wyzszy o 2 cm. teraz kupilam sobie kozaczki o obcasiku 4,5 cm... co prawda to nie jest niewiadomo jaki obcas ale przyznam ze czuje sie w tych butkach na prawde dobrze i wygladam dobrze... i sek w tym ze jak zaloze te buty to jestm wyzsza od mojego faceta z deczka :P. Powiedzial mi ze mu to nie przeszakdza ale ja sie tak troche glupio czuje... nie wiem co o tym myslec ale przeciez cale zycie nie ebde nosic tylko platfusow :P. A kozaczek z malym obcasikiem to jednak wyglada inaczej :) Myslicie ze powinnam przestac sie tym przejmowac??

Gość ja mam *
Ja mam 174 więc jestem niższa od ciebie,ale między mną a moim męzem jest tyle samo roznicy wzrostu co miedzy Wami.JA kocham szpilki,obcasy,a mojemyu mezowi to nie przeszkadza.A tym co mysla inni sie nie przejmuje. Poza tym jak chlopak ma buty ubrane to tez jest odrobinke wyzysz(w koncu jest podeszwa). Korzystaj z tego co lubisz,a nie przejmuj sie glupimi stereotypami ze bab ma byc nizsza. Poza tym na obcasie wyglada sie bardziej kobieco.Powodzenia

Gość może i wysoka jestes
ale co z tego jak taki pustostan gdy czytam Twóje wypowiedzi to jakbym czytała wywiad z Dodą, podobna stylistyka

Gość to ze obcas ma 45 cm nie
znaczy wcale ze cie o tyle podwyzsza a faceci tez bez butow nie chodza wiec nie powinnas byc wcale wyzsza w takich butach od niego