Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadajacy wlos24

Vichy Dercos Aminexil SP94, płyn dla kobiet,

Polecane posty

Gość wypadajacy wlos24

Witajcie!Mam problem z wypadajacymi włosami.Zastanawiam sie nad kupnem szamponu i ampulek Vichy Dercos Aminexil .Czy ktos z Was stosowal ten preparat?Jakie sa wasze opinie?Czy np. stosujac sam szmpon tez zmiejszylo sie u was wypadanie wlosow?Jesli stosowaliscie ampulki to przez jaki czas i jakie byly efekty.Jeszcze jedno pytanie, ile placiliscie za ampulki.Czy orientujecie sie gdzie mozna kupic ten preparat najtaniej( podobno sa tez gratisy -6 ampulek wiecej).Czy sa moze zestawy ampulek i szmponu za nizsza cene -w promocji.Prosze o informacje.Z gory dziekuje za odpowiedzi

jakoś półtora miesiąca temu zaczęły sypać mi się garściami włosy. Od razu pobiegłam do apteki po ampułki dercos i szampon z tej serii. Jednego dnia rano myłam włosy szamponem a drugiego dnia wcierałam ampułki. Za ampułki zapłaciłam 114 zł za 12 szt. Teraz włosy mi się już nie sypią, wypada dosłownie kilka. Myję włosy codziennie nadal szamponem dercos (mam zamiar jeszcze ze 2 opakowania kupić tak zapobiegawczo). Dodam, że ampułek zużyłam 7 !! Tylko 7!! i od kąd przestały mi wypadać włosy to ciągle zapominam że mam jeszcze kilka ampułek. Ja gorąco polecam ampułki i szampon. Mi pomogły po niecałych 2 tygodniach!! Sama nie spodziewałam się, że tak szybko :)

Gość carmexx
A wciEranie ich w skore glowy nie sprawia problemu?

Gość a czy one też
pogrubiają włosy??Bo w reklamie tak mówią

Gość włąsnie szukałam w necie
inbfo na temt tego preparatu, nie będę wiec zakładać nowego topiku, proszę kobiety, napiszcie, czy wam pomógł

podnosze temat bo potrzebuje informacji na temat tego preparatu. Czy Wam pomógł? i czy w tym zestawie jest szampon i ampułki. czy wszystko trzeba osobno kupować?

Gość Iss.
ja włansiew róciłam z apteki,rozmawiałam z pania kosmetolog,dośc opszernie zrobiła wykład na temat patentu i aminoxili ble ble + szanpon +tabletki innove czy jakos tak...i o zgrozo powoływała się na kuzynke po chemioterapii ,ze stosuje to z powozeniem bo długo nie odrwastały jej włosy...teraz ponoć ruszyły Ja mysle,ze to ejst tak....wszystkiego trzeba spróbowac samemu ,może to bedzie placebo ,a moze faktycznie ,w sumie jak włosy leca garsiami to nie mamy nic do stracenia...nie?

Gość dercii
Ja byłam u lekarki i powiedziała mi zebym na poczatek kupiłam szampon a jak niebedzie pomagac abym zakupiła ampułki. Czy ktos stosował sam szampon? Pomugł?

cześć używam dercosu już drugi raz. z charakteru jestem osoba która uwielbia zmieniać wyglądać, farbowałam włosy z brązu na jasne z blond na ciemne i tak na okrągło aż zobaczyłam efekty w ilości włosów jakie mi pozostały na głowie. postanowiłam nie szczędzić kasy na ich zregenerowanie wiec kopiłam ampułki i szampon. preparat rewelacja włosy przestały kompletnie wypadać i zrobiły się mocne, może nie są dużo grubsze ale efekt był bardzo szybki i świetny..:) potem niestety znowu zaczęłam farbować wiec aktualnie jestem w trakcie kolejnej kuracji. polecam!! chociaż prawda taka ze na każdą z was na pewno trochę inaczej będzie działać ale warto spróbować.

Gość ziomek wasz najlepszy
a na meską głowe tez działa ?

Gość kacha575775
Tu podaje link do portalu o kosmetykach Znajdziecie tu opisy i recenzje

Gość ziomek wasz najlepszy
dzieki kacha

Gość potrzebna
czy ktos moglby mi powiedziec czy te ampulki dercos trzeba naklada na wilgotne wlosy czy na suche

Gość okkkkkkk
Niestety nie miałem do czynienia z takim preparatem na wypadanie włosów. Ja raczej zdecydowałem się na szampon o nazwie Revita. Jest to skuteczny środek, który już stosuję kilka miesięcy, i muszę powiedzieć, że można być zadowolonym. Ten szampon na porost włosów przyspiesza wzrost, ale również doskonale nawilża skórę głowy i odżywia włosy, które jeszcze mam na głowie. Co więcej szampon ten ma bardzo charakterystyczny zapach (owocowy) i konsystencję, co sprawia, ze zwalczanie łysienia jest naprawdę przyjemne. Dodam jeszcze, że szampon z powodzeniem zastosują panowie, jak i kobiety, które mają problemy z nadmiernym wypadaniem włosów. Można go stosować nie tylko przy łagodnym typie łysienia, ale też przy bardziej zaawansowanych postaciach. Warto również zajrzeć na stronę http://wypadaniewlosow.edu.pl/2011/09/05/domowe-sposoby-na-porost-wlosow/

witam ja rowniez zazapytaniem jak sie go stosuje ,na wilgotne wlosy czy na suche, i pomoc sie nie zmywa tego preparatu a wiec po co jest szampon.prosze o szybki opis jak go stosujecie. dziekuje za pomoc z gory :D:D

Gość hanai
ja uzywam go i dziękuje Bogu za ten specyfik! uratował mi życie. wieczorem na suche włosy. rano myję. i przestały wypadać

Gość moldawianka
Witam, już jestem zdecydowana kupić ten preparat, ale pytanie moje mam już odrosty, musze zafarbować włosy czy w trakcie stosowania ampułek można farbować włosy?

Gość wierula
Nie powinno sie farbowac wlosow podczas kuracji, ja farbuje przed i jakos dociagam do konca.

Gość Przeżedz
Może jest jeszcze lepszy środek lub ampułki? Np. środki japońskie? Vichy Dercos (Dercap) niestety ostatnio bardzo podrożało.

Mi te ampułki niewiele pomogły, w porównaniu np. do ampułek Radical. Zużyłam 2 opakowania +1 szampon. Nie kupię ich ponownie.

Gość Brieeeee
A w ogóle to jaka jest cena pełnej kuracji??

Ja jestem po kuracji Aminexil Clinical 5 - z cząsteczkami SP94. Moja kuracja trwała 6 tygodni i koszt w sumie wyniósł ok 160zł z tego co pamiętam. Jestem bardzo zadowolona z efektów na dzień dzisiejszy, bo widzę poprawę, włosy są gęstsze, zdrowsze już na pierwszy rzut oka.

Gość gość
Super to jest. Po ciązy moje włosy wypadały garściami, ale dopiero po tej kuracji tak naprawdę powróciły do normalności. I naprawdę jestem bardzo zadowolona.