Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaa

Polećcie dobry podkład Prosze....

Polecane posty

Gość agniesiaaaa

Teraz mam Inglot, ale trosze odstaje od buzi, mozecie polecić mi jakiś fajny naturalny fluid, żeby buzia nie wyglądała jak maska?? I jeszcze róż dopoliczków.. Na wizażu piszą że dobry jest Diora ale to tyle kasy!! Zaryzykowałabym ale w czym on jest lepszy niż inne?

Polecam podkład z Revlonu ColorStay i choć śmierdzi, trudno się go nakłada i ma nieprzyjemną konsystencję to wygląda niesamowicie naturalnie i trzyma się cały dzień.

Gość trishana
najlepsze kosmetyki to zawsze z l'oreal. Swietny podklad-Ideal Balance, jest drogi, ok 44zl, ale the best. zakrywa kazde przebarwienie i krosty. To najlepszy poklad jaki wyprobowalam, a bylo ich sporo!

z ręką na sercu polecam ( jest genialny ) z MAYBELLINE new york new pure makeup używalam nr 40 i jest super buzia wyglada o 3 lata mlodziej masz swieża ladna naturalna buzke poprostu cudo kosztuje ok 30 zł natomiast ostatnio zakupilam po doradzeniu przez pania w sklepie rowniez MAYBELLINE EverFresh makeup i rowniez jest super rozprowadza sie swietnie a efekty takie jak powyzej . szczerze polecam !!!

Gość maybelline pure
beznadziejny jest, swiecisz sie po nim jak nie wiem, sciera sie po pol h ever te beznadziejny. na razie mam MF lasting performance i jestem nawet zadowolona

Gość czekoladowa chwila
a ja polecam podklad rowniez loreal ale true match (chociaz duzo zalezy tez od tego jaka masz cere). tylko uwaga , jak za duzo sie go nalozy to tworzy maske, ale po jakims czasie maska zanika

Polecam ci podkład rozświetlająco antystresowy z avonu, bardzo lekki, świetnie się rozprowadza nie zostawia maski, buzia wydaje się wypoczęta i rozświetlona

Polecam - podobnie jak Fuu - podkład z Revlonu ColorStay cena ok 80zł, ale spory słoiczek, więc starczy na dłużej tylko faktycznie, ciężko go rozprowadzić na buzi, ale jak juz sie to opanuje, to efekt jest super! aha, w ogóle to super są kosmetyki firmy kryolan (profesjonalne) trwałe i spory wybór, ja uzywam cieni i jestem bardzo zadowolona :-)

Gość trishana
prawda jest taka, ze podklad wyglada super tylko jesli uzywasz razem z pudrem. Jesli o te chodzi, to true mach (w kamieniu, nie sypki) l'oreal jest najlepszy.

Gość Harda
Zgadzam sie z Fuu. Revoln colorstay to superpodklad:-)

Gość kokosanka-------
ile ludzi,tyle opinii.ja polecam MAYBELLINE SUPERSTAY.dlugo utrzymuje sie na twarzy,a przy tym wyglada naturalnie i nie tworzy efektu maski.

Gość avantaa
ja z kolei polecam loreal true match - całkiem przypadkowo go niedawno kupiłam i chyba nie skusi mnie dłuugo żaden inny podkład. jak dla mnie rewelacja