Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka23

syropek przeciw bólowy na ząbkowanie?

Polecane posty

Gość myszeczka23

moja córeczka zaczeła zabkowac wychodzi jej jeden zabek za drugim,dodam ze ma juz prawie 14 mieseincy ,a pierwszy zabek pojawił sie gdy miała 12 miesiency.W nocy nie spi i marudzi ,zaczełam dawac jej nurofen dla dzeieci na noc ,wtedy spi cała noc i tylko nad ranem troszke marudzi ale wysypian sie ,dodam ze jesetm w ciazy i gdy w nocy tak marudzi to niewysypiam sie ,ale nie wiem czy moge podawac ten lek przeciw bólowy codziennie ,napiszcie jak wy radziłyscie sobie z zabkowaneim i jak podawłayscie syropki pzreciw bólowe

ja bym ci radzila nie przesadzac z tym nurofenem bez konsultacji z lekarzem... ewentualnie stosuj go na zmiane z panadolem bo jest lagodniejszy dla zoladka... a probowalas stosowac takie zele chlodzace dla dzieci zabkujacych??? zimne gryzaki tez powinny pomoc...

Gość buty kupujecie
polecam viburcol-czopki homeopatyczne

moja tez ostatnio marudzi. dawalam jej panadol ale nie pomagal. u nas skutkuja tylko czopki viburcol takze polecam. mozna podawac kilka dziennie- juz nabylam ulotke to wiem :P

trzeba próbować.Viburcol niestety drogi :-( co do Viburcola-lekarz kazał dwać połowke czopka,ciekawe jak miałabym go dać jak krojąc cały sie rozkrusza :-(

moja córeczka ma 11 msc i przed chwilą tez wypila panadol bo juz kilka dni placze w nocy a dopiero ma 3 ząbki

Gość buty kupujecie
a sporadycznie mozna podac eferalgan-glownie przeciwgoraczkowy ale rowniez przeciwbolowy ja preferuje czopki w ogole wszystkie leki piwinny byc w czopkach:P bo nie ma rzygania itp