Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onna20

depilacja

Polecane posty

Gość onna20

Czy przeszkadza wam owłosiona klatka u waszych facetów. Mi niestety tak. Znacie dobry sposób na ich deilacje?? :)

Gość onna20
nie. a czemu pytasz?

Gość Laura 99
Hej Mario, zabieg depilacji laserowej jest bezbolesny i bezpieczny tutaj masz filmik jak wygląda zabieg depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena usługi nie jest , radzę dowiedzieć się trochę o różnicach między laserami Vectus i lightsheer

Gość Sonia 21
Polecam naturalne metody Od jakiegoś czasu używam pasty cukrowej. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość gść 88
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. po jednym zabiegu było widac efekt. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Jula 24
Kuzynka zrobiła sobie depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to szukała lasera Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po pierwszej sesji widać było działanie lasera. To był słuszny wybór. W ogóle nie czuła bólu. Bardzo dobry efekt. Jeśli myślicie o depilacji laserowej, to wszystkim polecam. depilacja-laserowa.bydgoszcz.pl