Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirmurka

Czy Wy tez tak czujecie JUZ świeta Bozego Narodzenia?..

Polecane posty

Gość Mirmurka

Nie wiem co sie dzieje , jeszcze nie bylo Swieta Zmarlych( a po nich to dopiero zaczną sie reklamy- tv..) a ja juz ciegle mysle o swietach, kiedy spadnie snieg i wogole :) tak szybko robi sie teraz ciemno, i to chyba dlatego, ktos tez tak ma ?

eee na swieta zaczyna sie zawsze czekac dopiero po swięcie zmarlych ... ewentualnie po pierwszej reklamie coca coli:P narazie jest za wczesnie

Gość zielona_ważka
Ja tam już czekam na słońce i LATO i tylko o nich myślę :)

Gość nie wiem czyje to
ja już czuję to mroźne powietrze, brrr...ale myślę czasem o Świętach, bo lubię mieć jakąś miłą odskocznię. W hipermarketach mikołaje się pewnie pojawią 2. listopada :O

Gość ccccccccccc
dopóki nie ma reklamy ciężarówki z coca-colą - nie ma świąt !

Gość dyye
ja tak się nie czuję ale... wczoraj w kiosku już widziałam przyklejonego zassawką do szyby reniferka-maskotkę w świątecznym kubraczku ale jeszcze najpierw helloween i andrzejki i te... no... lampiony i znicze

jak dla mnie za wczesnie, ale pewnie juz niedlugo supermarkety beda obwieszone tym wszystkim, nie podoba mi sie to, swieta traca przez to caly urok

Gość buziaczkowa
Też tak uważam,ze przez to święta traćą urok. Ja już od paru lat nie czuje tego fajnego klimatu.Swietą spowszedniały i nie bedą już takie jak wcześniej,,, Oby chociaż w tym roku na święta śnieżek przyprószył. Ale zgadzam się z kims kto powiedział, ze święta zaczynają sie od reklamy coca coli:)

Gość menegilda
2 listopaqda na ekranie swojego telewizora ujrze korowód tirów z cola i usłysze słowa coraz blizej swięta, wtedy pewnie zaczne o nich myslec

ja sie powoli wczuwam w nastroj:D pare dni temu kupiłam kartki swiateczne...takie do wyszywania krzyzykiem...bede miała co robic w długie lisopadowe i grudniowe wieczory;)

Gość fatamorgana potargana
ale sie powtarzacie z ta coca cola a ja tez tak mam nie wiem dlaczego ale stale mysle o swietach o tym rozgardiaszu przedswiatecznym o kupie ludzi w marketach nie jestes sama

Ja marze zeby z mezem pojsc kupic na spokojnie prezenty a potem w domu piec gotowac smazyc. Niestety to niemozliwe bo wczesniej trzeba zrobic zakupy a to juz sport ekstremalny przed swietami.

Gość nie lubię
świąt B. Nar. ,