Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do znających się

Nowe mieszkanie i założenie internetu

Polecane posty

Gość mam pytanie do znających się

Mam mozliwości do podłączenia się do neta. Pierwsza to pakiet TV - kablowa , net i telefon, druga prze TV , albo telefon stacjonarny z netem Co olecacie?

Gość wez sobie kabel +internet
a stacjonarny olej.Nie bierz neta z telefonem! Jak nie zaplacisz rachunku za stacjonarny to ci odlączą wszystko, a jak bedziesz miec net z kablowką to masz male koszty. Ja place za taki net z kablem 80 zeta

Gość w pakiecie taniej
tylko jak duzo nadzwonisz np i przykladowo masz krach z kasą to odlaczają ci automatycznie wszystko. I net i kabel TV i telefon. Lepiej mieć to wszystko ddzielnie. ja tak mam na swoim mieszkaniu. Z telefonem czasem zalegam :( a net i kabel zawsze placę, bo mi potrzebny net do pracy w domu

Gość MAM Z KABLEM NETA
i polecam

Gość tez mam net z TV kablową
jest OK

Gość cfbs
ja mam net, kabel i tel w jednym. i telefon przychodzi mi razem z netem, kablówkę płacę za to osobno. jak dla mnie najwygodniejsze. poza tym, bez przesady - abonamenty w tych pakietach są tak tanie, ze nie wiem jak można nie móc potem zapłacić rachunku. no chyba, że ktoś nadaje bez opamietania nie mając na uwadze swoich możliwości finansowych :o alke to już inny temat.

Gość cfbs
ja mam dość szybki net i dość wysoki abonament za niego, przy tym abonament za tel. to 5 zł, wiecej gadam z komórki niż z domowego, więc średnie rachunki za telefon to kilka - kilkanaście złotych.

Gość mam osobno
czyli kablówkę z internetem a telefon na oddzielnej umowie