onk3 0 Napisano Październik 12, 2007 Czy ktos z Was zamawiał przez interet jakies produkty z katalogu Quelle Jak długo sie czeka na przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jest ok 0 Napisano Październik 12, 2007 czekalam okolo 3 tygodni,strasznie slamazarni sa i to niezaleznie od tego jak zamawialam.Ostatni raz w zeszlym roku,zniechecili mnie tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Październik 12, 2007 oj to mnie nie pocieszyłas no cóz zamówiłam po raz pierwszy u ich i własnie sie zastanawiam jak długo bede czekać no ale trudno sie mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teżcoś Napisano Październik 12, 2007 Zgadza się, okres realizacji jest do trzech tygodni. Czasami przychodzi coś szybciej (2 tygodnie). ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teżcoś Napisano Październik 12, 2007 Jeśli już, to "haczyki". Ja nie miałam taki sytuacji, a wiele razy zamawiałam w Quelle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Limetkaa_15 Napisano Lipiec 4, 2008 ja czekałam 4 tygodnie bo poczta strajkowała =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało tego jak czegos nie Napisano Lipiec 5, 2008 ma to nawet nie sa łaskawi poinformować! ja kiedys zamówiłam sobie pare rzeczy, czekałam, czekałam, minęły chyba z 2 miesiące i zadzwoniłam do nich. to mi babka powiedziała ze tych rzeczy juz nie mają! normalnie porażka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Lipiec 5, 2008 czekalam prawie miesiac po czym przyszła mi szmata:o kolezance zreszta tez:o zamawialam spodnie pizamowe w paski chociaz ja zamawialam w kratke bbyl to rozmiar 32-34 a spokojnie zmiesci sie w nie osoba noszaca rozmiar wieksszy niz 40:o do tego miala byc 100% bawelna a material pozostawia wiele zo zyczenia:o kolezanka zamawiala dwie bokserki zamowila rozmiar 38/40 i byly na nia za duze dziwnei skrojone bo byly krotkie a strasznie szerokie:o oddala kolezance ktora nosi rozmiar 42:o moim zdaniem to drugi bon prix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleeeeeeees Napisano Lipiec 5, 2008 mi przyszło po tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 OtMKyyg9Kc6PJmVGHZwQBhVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach