piotrek198309 0 Napisano Październik 12, 2007 Witam wszystkich... Na pewno wielu z Was będzie się dziwić po co pisze tu swoje pytania, ale wierzcie mi wiele osób zapewne z tego skorzysta... A wiec zaczynam- pod koniec października lece do Cork no i mam wiele wątpliwości a przy tym pytań, a wiec do rzeczy: - jak się ubrać do samolotu (słyszałem, że w nim zimno, wiec ciepła kurtką?) - czy bezproblemu mogę wziąźć leki? - Na jakiej zasadzie sprawdzają bagaż?(nie podreczny a bagaż bagaż :P) - jaka pogoda jest w Cork? Chodzi mi o zime.. mroźna? Deszczowa? Sniezna? - Ile kasy potrzeba mi na przezycie 1wszego miesiąca (odpadaja koszty wynajmu bo to już wiem) ale np. ile kosztuje chleb itd.? - Ile kosztuje b&b aby zwiedzic północną część Irlandii? Z góry bardzo dziękuje....piotrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja14 0 Napisano Październik 12, 2007 zależy tez jaka linia lotnicza lecisz do Cork i tdety wiesz jak sie ubrac leki daj do bagazu nie podreczengo bagaż-u bagaż-u jak ty to powiedziaałes nie sprawdzaj,no w sumie to sprawdzaja tylko wage bo masz okreslona pojemnosc i wymiaty walizki tez napewno sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek198309 0 Napisano Październik 12, 2007 lece Ryanairem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek198309 0 Napisano Październik 12, 2007 wymiary walizki?? ja wiem napewno ze do 15 kilo, nigdzie nie widzialem nic o wymiarach ;(;(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyspiarka7bfgf Napisano Październik 12, 2007 chlopie ### wszystko co szklane daj do luku bagazowego!!! papierosy 1 wagon do lku 1 do podrecznego i go wysyp zarobisz na fajakach 50 funtow . jak sie ubrac? w UK zimy nie ma w samolocie tez !!!! mysl bo przepadnrz zanim tu dolecisz .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek198309 0 Napisano Październik 18, 2007 a wódke gdzie lepiej schowac? do glownego czy do podrecznego po odprawie? i ile kosztuje wodka na lotnisku? duza przebitka jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ofiara losu 777 Napisano Październik 19, 2007 do bagazu glownego daj wszystko co szklane !!!!!! chlopie przepadniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widac ze Polak.. Napisano Październik 19, 2007 bo najwazniejsze pytanie..gdzie wodke przewiezc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrek198309 0 Napisano Październik 20, 2007 dlaczego przepadne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach