Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNY

SNY

Polecane posty

Gość SNY

Czy zna sie toś moze troche na snach? Dziś sniło mi sie ze razem z mama i siostra szukałam sukienki na moje wesele, a w kazdym sklepie praktycznie nic nie bylo a na ladzie leżały ciastka.Potem znalazłam sie przy takim bardzo czyściutkim źródełku a na dnie leżały bałe kamyczki.Potem pojawił się wąz, który został wypłoszony i zbierałam z ziemi jabłka (czyste i duże były).Az wreszcie znalazłam sie w kościele, na mszy, z plecakiem jakbym ze szkoly wracala. Kto mi wyjasni co to może oznaczać? Dziękuje

Gość SNY
podnosze, może ktoś sie jednak znajdzie.

Gość ksjfv
a mi się dziś śniło że mąż zabrałmnie dom restauracji na suchi jak się obudziłąm to mnie bolał żołądek a on stwierdziłże to pewnie od tego suchi i że to był sen proroczy dlatego nigdy na nie nie pójdzie :((((

Gość smazona cebulka
moim zdaniem boisz sie albo nie chcesz wyjsc za maz, moze nieswiadomie, bo wpodswiadomosci masz lek uciekasz do przeszlosci, plecak , szkola, kupno sukienki, szukasz i nie umiesz znalezc, ciastka, przysmak z dziecinstwa, a czyste zrodelko to dobrze, cos dobrago wrozy, a co to sama zobaczysz.Do tego biale kamyczki, to dobrze.A waz to ma sie do tego wszystkiego jakby cie kusil do czegos, moze wychodzisz za maz a nie powinnas za ta osobe wyjsc, a waz przyszedl zeby cie kusic do zlego, zastanow sie nad zwiazkiem z tym kims...

Gość SNY
smażona cebulka bardzo dziękuję przemyśle to co mi napisałas

Gość SNY
tylko zastanawiam sie o czym myślałaś pisząc "... a czyste zrodelko to dobrze, cos dobrago wrozy, a co to sama zobaczysz." jestem ogromnie ciekawa 🌼

Gość smazona cebulka
bo czysta woda to cos dobrago wrozy, ja nie wiem co, napewno sama zobaczysz bo brudna woda to zle choroba, wypadek, problemy, a czysta odwrotnie rozumiesz??

Gość SNY
rozumiem :) wielkie dziękuski za pomoc