Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała cwaniarkaaa

CZY pRZED ŚLUBEM CHODZICIE NA SOLARIUM?

Polecane posty

Gość mała cwaniarkaaa

jeśli tak to jak długo przed zaczynacie i ile mniej więej razy byłyście/ albo zamieracie byc zeby widac było efekty - wiem ze to zalezy od karnacji ale tak mniej więcej chce się zorientowac kiedy zacząc i ile razy iść :)

bede chodizc tak długo, aż się zjaram na czerwono lubię kontrasty bedzie od bieli ładnie odbijać tobie tez radzę w końcu na coś umrzec trzeba, czemu nie na raka skóry?

Gość mała cwaniarkaaa
ja sie raczej nie opalałm na czerwono więc czerona nie bede haha ale pyta łam serio

Hej, ja niestety musiałam chodzić - nie ze względów estetycznych, tylko zaraz po ślubie jechaliśmy w egzotyczna podróż, i jakbym taka blada była, to nosa z hotelu wyściubić bym nie mogła :P No i byłam całe 3 razy, i była to dla mnie potężna trauma - co chwila miałam wrażenie, że skończę jak kurczak w mikrofali - i nigdy, za żadne skarby już tam nie wrócę :P Ale te 3 razy po bodaj 15 min cośtam dały, ponoć wyglądało nieźle.

Gość gargamelka2342342
po 15 minut hm to długo ja kiedys byłam na 8minut raz i dla mnie to było długo i najbardziej mi sie opaliła pupa potem ledwo na niej siedziałam :D ale to tez chyba zalezy od mocy jakie ma solarium bo np u nas jest w jednym solarium 12kabin i tak naprawde to nei wiem czym one sie różnia i ktora jest najlepsza