Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tępy podszywacz

czy każdy podszywacz musi być takim tępakiem

Polecane posty

Gość tępy podszywacz

czytając podszyw, ma się wrazenie ,że pisze to osoba nierozumna.Gdzie podziały się podszywy z klasą ?Ale najgorsze ze wszystkiego jest to ,że ich autorem są kobiety,które albo są niekochane,albo tak brzydkie,że zatraciły z samotnosci swoje poczucie wartosci,honoru>ohyda.Nie będę rzucał ksywkami, ale głowa boli ,że są tutaj takie cegłówy

Gość stara ale jara............
z waszych ryjsk tylko gowno tu pada,podszywacze

Gość a tak serio....
jak ma sie jakis problem to nie zaklada sie go na erotycznym bo gowno z tego wyjdzie. podszywacze zakasuja caly temat

Gość stara ale jara............
Które skrupulatnie zlizuję. Uwielbiam ciepły stolec:) PS. Zmieniłam nick z tępy podszywacz na stara ale jara............, ale i tak pewnie wiecie, że to ja, wasz gównojad plamiasty z syfilityczną naroślą na twarzy:)

Gość no problem...............
nie ma się problemu,chodzi o fakt ,że babki typu "pozdro""kuku" i inne ,powinny zachowac klasę,wypowiedzi typu "jem kupę" na pewno w reklamie nie pomagają,to prostactwo

to tutaj jest klasą,cytuję "Które skrupulatnie zlizuję. Uwielbiam ciepły stolec ",Brawo :D

Dodam, że ja też uwielbiam ciamkać ciepły stolec, ale ze szczyptą świeżego majeranku:) Jak to miło, że mamy takie same upodobania:) Może spotkamy się gdzieś i razem oddamy słodkiej konsumpcji:)

Gość ale poziom podszywaczy
że też nikogo takie bagno nie razi,czy wszyscy podszywacze kochają taplac się w gownie >?:o Pozostaje zakonczyc dialog,z syfilisem nie prowadzę rozmów🖐️

Już czwarty raz zmieniłam nick, ale pewnie wiecie, bo jest coś bardzo charakterystycznego w moim sposobie pisania:). Dodam, że nadal uwielbiam ciepłe stolce i zabawy z zakonserwowanym w formalinie penisem dziadzia. Nie przeszkadza mi to oczywiście w cowieczornym kontentowaniu tatusia moim luźnym zwieraczem:)

Czy syfiityczne wykwity na twarzy dodają mi wdzięku i uroku? Pytam poważnie?