Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo samotna

DZISIAJ ZRYWAM Z CHłOPAKIEM , JEST MI BARDZO CIężKO, CZY KTOS JEST , BYł W POD..

Polecane posty

Gość bardzo samotna

PODOBNEJ SYTUACJI ?:(

Gość dlaczeg z nim zrywasz
:-(

Gość bardzo samotna
nie ma dla mnie wogole czasu, rozpoczoł studia w innym miesice, dodatkowo ma remont w domu , ja go rozumiem , wytrzymałabym to gdyby on chociaz okazał mi zainteresoanie wysyłajac głupiego esemesa ale on milczy jak zaklety :( nawet na gg to juz nie ta rozmowa co kiedys:( strasznie sie zmienił, w dodatku wczoraj tak z ciekawosci weszłam na jego poczte(nie mamy przed soba tajemnic wiec znamy swoje hasła) , nigdy tego nie robiłam przyznam sie szczrze ale wczoraj tak z ciekawosci chciałam sprawdzic i patrze a on ta ma zdjęcia jakiejs dziewczyny :(:(:( serce mi pękło gdy to zobaczyłam :(

Gość dlaczeg z nim zrywasz
współczuje Ci,nie martw sie,znajdziesz kogos jeszcze,pewnie jesteś młoda. Nie ma co przejmować sie takimi.

Gość bardzo samotna
:( ehh jestesmy ze sp\oba co prawda tylko 5 miesiecy ale zdarzyłam go bardzo pokochac , czuje ze miesiac bede beczec :( jak nie dłuzej , wiem ze jezeli dzis z nim nie zerwie bedzie tak cały czas olewac itp :( a tegoi nie chce , nie chce sie juz dłuzej meczyc:(

Gość Gwiazdusia88
Znam Twoj bol. Jestem w podobnej sytuacji. I chociaz go kocham tak bardzo go kocham to odejde od niego- dla swojego dobra. Bo coz warty chlopak, ktory oglada sie za innymi? Ile warty taki, ktory nigy nie ma czasu? Ktoryu nie umie nawet ogadac albo byc razem i tak sobie milczec? Tez bede beczala, nie martw sie. Jakby co to odezwij sie to moze pogadamy nie na kafe bedzie lzej wytrzymac.

spoko, przezyjesz. oni wszyscy sa tacy sami, zobcaczysz i jeszcze wspomnisz moje slowa. pisze to moze dlatego ze jestem pijana ale z drugiej strony pijany mowi to co mysli. zobaczysz. tylko moje kocha nie jest inne;) buahah. chociaz nigdy nic niewiadomo.