Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiabbbb

co lepsze kojec czy łózeczko drewniane??

Polecane posty

Gość sylwiabbbb

Chciałam sie spytac co waszym zdaniem jest lepsze kojec czy łózeczko drewniane w kojcu dziecko sie nie uderzy ale słyszałam ze dzieci które spia w kojcu pozniej chodza bo w łózeczku chwytaja sie szczebelków a w kojcu nie ma sie czego złapac

Gość sylwiabbbb
znowu słyszałam juz nieraz jak łózeczko drewnaine sie rozleciało bo dziecko ie ruszało

Chodzi Ci chyba o łóżeczko turystyczne a nie kojec.Kojec ma rączki do podnoszenia się a łóżeczko turystyczne nie.My mamy drewniane,córka ma 5 miesiecy i już nie da rady w nim spać bo co chwile nóżki są między szczebelkami i wielki płacz.Mamy też turystyczne w którym mała teraz śpi i nic sie nie dzieje.Gdy zacznie siadać i wywinie orła to chociaż nie rozbije główki.Niby są ochraniacze do łóżeczka drewnianego które też mamy ,ale one nic nie daja,chyba że kupisz wysoki ochraniacz na całe łóżeczko ale wtedy dziecko nic nie bedzie widziało.Co do kojca to mała dostała teraz na chrzciny i myśle,że bedzie często uzywany.

Gość sylwiabbbb
kurcze teraz niewiem w sklpie ogladałam taki co nie miał raczek do podnoszenia sie ale był 2 poziomowy dla noworodka i jak dziecko jest wieksze

Gość sylwiabbbb
Kojec jest super dziecko wszystko widzi ale ja bym potrzebowała taki 2 poziomowy te łózeczko jest super

ale sa tez lozeczka turystyczne z tasiemkami do wstawania :) my takie teraz kupujemy bo w zwyklym ciagle placze bo sie przewraca i laduje na szczebelkach :O

Gość kupujemy kupujemy
drewniane!!!!!!!!!!!!!

Gość mojedzieckooo
Mamy łóżeczko turystyczne, zmieniliśmy jak moje dziecko miało ok 6 miesięcy, z powodu nadruchliwości dziecka. Udarzało się o szczebelki, wkładało rączki i nóżki między nie. I to wcale nieprada z tym chodzeiem - miał 10,5m-ca jak zaczął chodzić. Na roczek już pewnie śmigał. Z drugiej strony drewniane ma lepszą cyrkulację powietrza.

Gość lola

Z własnego doświadczenia polecam łóżeczko drewniane, jest ono stabilniejsze i nie chwieje się jak te turystyczne, za nie wielką cenę dostaniesz takie w sklepie  www.dzieciecyswiat.com.pl