Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropelka_słońca

Nienawidzę seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam 23 lata i niedawno rozpoczęłam współżycie z moim mężczyzną. Niestety inaczej to sobie wyobrażałam. Myślałam że to będzie cudowne. Myślałam że seks jest najcudowniejszą chwilą w życoiu kobiety, niestety myliłam się. Kilkanaście prób jakie mamy za sobą to chwile wielkiego bólu. Przedwczoraj uprawialiśmy seks dwa razy i ból był na tyle znosny że pozwoliłam swojemu Szczęściu zakonczyć we mnie. To było miłe uczucie ale okraszone bólem pochwy (także kilkanaście minut po stosunku). Wczoraj natomiast nie wytrzymałam bólu i przerwałam nasz seks, bardzo się popłakałam. Mój ukochany próbował mnie rozśmieszać, pocieszać, urządził mi teatrzyk z misiów ale na nic to, bo czuję się jak wielki nieudacznik. Nie dość że tak długo z tym zwlekałam, to gdy spotkałam ukochanego i oddałam się Mu bez reszty, zawiodłam go. Myślałam naprawdę że seks jest przecudownym przeżyciem. Po kilku próbach nieudanym poszłam do ginekologa który powiedział że jestem zdrowa kobita, żadnych wad w budowie narządów nie ma i seks ma mi dawać przyjemność, nie ból. Wszystko miało być pięknie. Niestety piękny sen jest koszmarem. Coraz bardziej nienawidzę tego robić. Coraz mniejszą mam ochotę próbować. Zazdroszczę wszystkim kobietą cieszącym się udanym seksem, bo są piękne i zdrowe. A ja jestem życiowym nieudacznikiem. Kompletnie nie wiem co poradzić, czy to się kiedyś ustabilizuje. To mnie bardzo boli, robię wszystko żeby się udało, mamy cudowną grę wstępną ale ten tępy ból powoduje że nienawidzę seksu. Proszę niech mi ktoś powie czy to jest do wyleczenia czy już zawszę będę czułą ból :( Jest mi smutno bo pragnę dla mojego mężczyzny (i przy okazji dla siebie) odrobinę szczęścia. Czemu nie mogę nam jej dać???

wydaje mi się że jestem bardzo. Nawet mi się wydaje że mam wiekszą ochotę po tabletkach (od kilku dni faszeruję się Cilestem, podobno kiepski jest ale lekarz taki mi przepisał) niż przed. Bardzo kocham mojego faceta, bardzo najbardziej na świecie, za jego całą słodycz ale nie potrafię się z nim kochać żeby był szczęśliwy, jaki przypał to jest :(((((((((((((( Czuję się winna i choc próbujemy to nie wiem czy kiedykolwiek się uda. Bardzo sie staram, staram się myslec w trakcie ze jest fajnie i miewam sekundy kiedy wydaje mi się ze to moze fajne jest ale moze to tylko autosugestia. Jestem rozbita i nie wiem co robic.........:(:(:(:(

Gość a moze on ma za duzego

Kroprlko słońca to bardzo przykre co mówisz. Jestem tego zdania co kasieńka. Postrajcie się o bardzo długą grę wstępną która cię odpowiednio nastroi i nie będziesz musiała sobie wmawiać że to przyjemne bo poczujesz to. A i postarajcie się o jakieś nawilżenie to ci pomoże a ból zniknie, zobaczysz powodzenia, Ciesz się tym

Gość PIERNICZEK
kropelka słońca :) kup żel intimel.Ja też miałam ten sam problem,też mie bolało za każdym razem... myślałam że mam dobre nawilżenie a jednak okazało sie że to była główna przyczyna,czyli... zamałe nawilżenie :) powodzenia i pozdrawiam

skoro nie dawno zaczelac wspolzycie to jest normalne ;-) ii dziewczyny mają racje duzo zalezy od nawilzenia :) pozdrawiam

ja też zazdroszczę kobietom które mają orgazm... :( a ty może powinnaś jakiegoś żelu użyć np. durex play żel albo wazelinę albo feminum żel? ja z nawilżeniem nie mam problemów ale za to z orgazmem tak :o :(

czarnulko * tez mialam z tym problem moze dla tego ze bylam na poczatku bardzo zdenerwowana , oraz hmm nie dobralismy dobrej pozycji ( b caly czas on na mnie ale gdy zminilismy pozycje ze np. ja na nim ) to wszystko uleglo zmianie ;) trzeba znalesc ten punkt heh :P sorki za nie zbyt spójną wypowiedz

tylko że my za bardzo nie mamy warunków... a zaspokajanie tylko jego a nie siebie to doprowadza do szału.... czasami zaraz po seksie mam ochotę płakać :(

Gość sexygirrl
ja mialam orgazm dopiero z moim 4 partnerem sekzualnym w wieku 24 lat... cos cudownego orgazm trzeba wyuczyc i znalezc te odpowiednia pozycje a moze i dopwiedniego parntera:)

Gość jyrjryj
no skoro lekarz mówi że jestes normalnie zbudowana to może... masz jakąś nadwrażliwość na ból? może z psychą coś nie tak? bez przesady, nawet przy braku nawilżenia normalny człowiek nie płacze

no to sie nie dziwie .. pewnie jestes zbyt zdenerwowana zeby myslec o przyjemnosci aa w lozku kobieta powinna byc egoistką ... :P zobaczysz to sie na pewno zmieni ;) czego Ci zycze :)

nie ma sie czym przejmować- kobieta musi sie seksu nauczyć, nie to co facet. i fajnie jest tak sobie szukać różnych nowych pozycji itp. nie ma czego zazdrościc facetom bo nasz orgazm jest dłuższy.

Gość chrum09
jyrjryj ja tam rozumiem autorkę topiku bo

moniak pytanie do Ciebie : ja dochodze bardzo szybko aa moj orgazm trwa jaki3es 10 sek hmm da sie cos zrobic zeby bylo dluzej :P??

tak tylko że ja od rozpoczęcia współżycia nie miałam orgazmu nawet razu! więc nie mam już siły na nic... a pozycji to próbowaliśmy dużo... a nawet bardzo...

ada- nie wiem, ale ja np. mięśnie napinam i wtedy jakos dłużej jest... tzn mi sie tak wydaje że dłużej :D tak sikasz to \"wypychasz\" pochwe no nie wiem jak to opisać.

Gość sexygirrl
czarnulka a moze pozycja klasyczna?on na tobie? wtedy pobudzana jest lechtaczka o orgazm lepiej w dni plodne

Gość sexygirrl
do moniak i ady a co zrobic zeby miec orgazm jak ja na gorze??? mam jak on na mnie i to nie zawsze

spróbuj na jeźdźca ale tak, że partner siedzi. łechtaczka sie wtedy ociera o jego ciało.

Gość sexygirrl
ok,zrobie tak:) dziekuje za rade a czy Wy zawsze macie orgazm?

Gość sexygirrl
podobno sa dwa rodzaje orgazmu lechtaczkowy i pochwowy ja mam chyba lechtaczkowy (on na mnie) ciekawe jak osiagnac pochwowy..........:)

nie podobno tylko tak właśnie jest :P ja pierwszy pochwowy miałam z wibratorem -_-\" taaa... no ale sie nauczyłam przynajmniej co gdzie jak :P